Омиљени Ен_Доттер
  • En_Dotter

Да чујем који вам је омиљени сератор на сајту!

• zp

Ja glasam za original:)

• V

Serator jesi, al' nemoj da mislis da si omiljen.

• Zoro

Ima jedan, ne mogu da se setim kako se zove, valjda je En_Dotter ili tako nesto.

• .,.

Ја за ЋЕру.

• En_Dotter

Serator jesi, al' nemoj da mislis da si omiljen.

Па питам лепо ко је...

• The Invisible Man

postujem lik i delo, virtuelno si moj spirit gajd, ali uzivo mislim da se ne bismo nesto slagali. mozda bi se i potukli. ja bih pobedio. ;) ili ti. ali zar je to vazno...

• Zoro

Salu na stranu.

Idu mi na kurac Mentol, Zezator, i Thazz Dugg.

• Џими

Дотере, опет сереш нешто?

• V

Па питам лепо ко је...

Pa rekoh ti, serator jesi, ali nisi omiljen, jer po definiciji stvari oni to nikada nisu.

• En_Dotter

Свашта, Џими, са тобом... Како тако мени... Од тебе то нисам очекивао...

• En_Dotter

Pa rekoh ti, serator jesi, ali nisi omiljen, jer po definiciji stvari oni to nikada nisu.

Па, и ми сератори ваљда можемо да будемо вољени... Ово је сада тежак ударац мом препуклом срцету. :(

• Vizard

Ко је дотер?

• V

Ne mozete. Inace se ne bi zvali seratori. Ali boli te kurac za to. Bez patnje, podnesi muski.

• Jericho

Samo malo u opisu preciziraj "serator", mislis najveci smarac, debil, nakaza, spodoba koju treba proterati sa sajta?

• En_Dotter

Мислим на смараче. Ове форумаше недојебане који све време нешто кењају по форумима. Вероватно и ови остали епитети иду уз те људе, могуће и по дифолту.

• zp

Ne kaki, naravno da ne idu. Jericho, misli samo na smarace, u pozitivnom smislu.

• Dub

Omiljeni seratori na sajtu, hmm......... Dankan i gamby.

• mylyca

Мени је пуфница ♥