Omiljeni citat
  • cimi

Vaši omiljeni citati nekih pisaca.

• cornelije

''Niko nije tako dobar, kako bi mogao da bude ako se još potrudi.''

• Facafacaa

''Имам шупу и на шупи рупу, кроз ту рупу гледам другу шупу''. Жељо домар.

• Kolfild

misli globalno, djeluj lokalno, tj. budi promjena koju zelis da vidis u svijetu. ali kurac.

i ima tema sa omiljenim citatima, cini mi se...

• cimi

Jbg. nisam vidjela...

• wicked

Mnogi su me pitali "Dr. Protiću, jeste li za kafu?" Svima sam im odgovorio isto: Odjebi! Neka to bude i vaš kredo. Ne pijem kafu. Ne tolerišem razgovor. Ne znam nikog. Ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem.

• Др Јанковић

Кад сам имо 5 година, старамајка ми је рекла да је прангија из раја изашла. Кад сам отишо ушколу, питали су ме ''Шта ош да радиш кад порастеш?'', а ја њима велим- оћу да прангијам мангулице. Они мени вако веле ''Ти, дете, нис' разумео питање'' а ја одговарам ''ви не знате шта је мангулица''. -Ленон Дрљача.

• Dvajt

Кад сам имо 5 година, старамајка ми је рекла да је прангија из раја изашла. Кад сам отишо ушколу, питали су ме ''Шта ош да радиш кад порастеш?'', а ја њима велим- оћу да прангијам мангулице. Они мени вако веле ''Ти, дете, нис' разумео питање'' а ја одговарам ''ви не знате шта је мангулица''. -Ленон Дрљача.

Хахахаха!

• cimi

Stefan Prvovenčani nije isto to i ovo....

• S

U prvom postu obično treba da pojasniš smisao teme.

Šta, ovde se stavljaju omiljeni citati? Po čemu se onda ova tema razlikuje o prvih citata?

• cimi

Ok, za taj prvi post nisam znala jer sam danas prvi put i pogledala forum...
    Pa ta tema Citat mogu više citata šta ja znam, a ovdje se misli na jedan citat i to omiljeni a ovo Citati iz definicija slabo i ima citata...Uostalom ja nisam ni vidjela da li su postavljeni, nek' se obriše nije ni bitno....

• S

Ok, idemo po toj logici.

Ajde da otvorimo i omiljeni transfer blama, omiljeni printskrin, omiljeni razlog bana, omiljeni vic, itd, itd...

• Tulumbac

Ja sam ti bila privezak, što se sija!

• Dub

More, Turci, ne gaz'te oranja!

• cimi

Jel' ti razumiješ kad sam ja rekla da nisam ni vidjela te ostale teme !? Opušteno.....

• H

Jedna saljiva obit anus, abit onus.

• Crno

quidquid latine dictum sit altum videtur

• Warner von Latinsche

Jedna saljiva obit anus, abit onus.

Хаха, Шопенхауер.

Ако сте послушали, не мене, већ курац, мудро је рећи да јебати се мора.