Кад сам имо 5 година, старамајка ми је рекла да је прангија из раја изашла. Кад сам отишо ушколу, питали су ме ''Шта ош да радиш кад порастеш?'', а ја њима велим- оћу да прангијам мангулице. Они мени вако веле ''Ти, дете, нис' разумео питање'' а ја одговарам ''ви не знате шта је мангулица''. -Ленон Дрљача.
Кад сам имо 5 година, старамајка ми је рекла да је прангија из раја изашла. Кад сам отишо ушколу, питали су ме ''Шта ош да радиш кад порастеш?'', а ја њима велим- оћу да прангијам мангулице. Они мени вако веле ''Ти, дете, нис' разумео питање'' а ја одговарам ''ви не знате шта је мангулица''. -Ленон Дрљача.Хахахаха!
- S
U prvom postu obično treba da pojasniš smisao teme.
Šta, ovde se stavljaju omiljeni citati? Po čemu se onda ova tema razlikuje o prvih citata?

Ok, za taj prvi post nisam znala jer sam danas prvi put i pogledala forum...
Pa ta tema Citat mogu više citata šta ja znam, a ovdje se misli na jedan citat i to omiljeni a ovo Citati iz definicija slabo i ima citata...Uostalom ja nisam ni vidjela da li su postavljeni, nek' se obriše nije ni bitno....- S
Ok, idemo po toj logici.
Ajde da otvorimo i omiljeni transfer blama, omiljeni printskrin, omiljeni razlog bana, omiljeni vic, itd, itd...
- H
Jedna saljiva obit anus, abit onus.