- S
ŠKK O.o

Зачудих се опасно читајући ову тему, да у трену остадох без текста. º.º
Управо сам доживео неки неизмерни немир читајући ово писаније. :/
Просто ми је нејасно ово питање. :S
Да ли је лакше да се изјасниш једним симболом сањињеним двама или трима знацима или да пишеш есеј? :?
А да не бих испао сељак на интеренту, убацићу неку глупост да бих испао кул - хехе. :)ПРЕВОД:
º.º
:/
:S
:?
:)Е кад сте ме разумели ај па тако без ништа :Д

vladimire
http://vukajlija.com/sarkazam-na-internetu
da bi izbegao neprijatne situacija nekim ljudima je bolje odma nacrtati- S
Emotikoni su način da vidiš nečiji izraz lica u pisanoj formi (ukratko, u najglupljoj formi koja mi je pala na pamet) :)))
Kada pričaš sa nekim uživo, vidiš njegove pokrete i izraze.
Kada pričaš sa nekim preko telefona, čuješ da li je srećan, sjeban, ili šta već.
Na internetu se koriste emotikoni za to.
Kao što su se nekada koristili u pismima.
X) 
То сам и реко, али је питање следеће:
Да ли желиш нагласити своје тренутно стање душе, или наставити са дискусијом?
Друго питање би било (везано за "јавна" места на интерету-форум, чет...):
Да ли да смарам све присутне својим стањем и да прекидам дискусију других да бих им дочарао своје душевно стање?
Треће питање (везано за пвт и слично):
Да ли је ок са том особом поделити детаљно оно шта осећам или се прихватити стандарда и наставити даље?
A možda izražavanje na Internetu nije dostojno onih nijansi koje emotikoni ne mogu da pokriju?jesi ti emo?
- SДа ли желиш нагласити своје тренутно стање душе, или наставити са дискусијом?
Da li misliš trenutno, u ovoj konverzaciji, ili uopšteno kada se koristi emotikon?
Да ли да смарам све присутне својим стањем и да прекидам дискусију других да бих им дочарао своје душевно стање?Ovo me previše podseća na mentalno stanje. Koja je razlika izmešu duševnog i mentalnog stanja, i bolesti iste?
Postoje i duševne i mentalne bolnice. Ili je to jedno te isto?Да ли је ок са том особом поделити детаљно оно шта осећам или се прихватити стандарда и наставити даље?Nastaviti.
- SСтефане, не вређате ми мајку!
Znam da je ne vređam.
Šta je toliko loše u tome što neko izražava emocije u pisanoj formi?