Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. 22

Sta je to crno i ima 100 sisa?

Kesa za djubre ispred onkologije.

auuu, a bas sam klopao nesto, dobar

2. -Mujo kod apotekara trazi lek,nece da mu se digne na zenu
    -Uzmite vijagru,pomogla je svima,pomoci ce i vama!
    Radostan,uze,uvece pre spavanja popi pilulu i stvarno,dize mu se kao nikada dotad,utrcava u sobu radostan,kad ono-pljas,pao mu opet:
    -Ne vredi,zeno,prepoznao te!

3. jedan stari politicki...
    dolazi danica draskovic kod ginekologa. On je sedne na stolicu, rasiri picku i kaze:"no, kako je pickica danas"
    Danica:"ma eno ga kuci pise nesto".

4. dosao lik u ludnicu, i vidi svi ludaci se popeli a jedno dvrvo i s vrenema na vreme neki padne, doktoru mu objasni da je jesen i da se oni igraju lisca koje pada, primeti jednog lika koji se popeo na vrh, ponosno gleda, i nece da se pusti da padne i upita ga "a sto ti ne padnes?" a ovaj mu odgovara "ja sam zimzelen"

5. Pitali svedoka pucnjave:
    - Gde ste bili kad se zbio prvi pucanj?
    - Pa tu, na nekih deset metara od mesta zločina.
    - A kad se zbio drugi?
    - Pa, tad sam već bio na jedno 300-400 metara odatle.

(jebem li ga, mož je poznat iz nečega)

I naravno...
    Zašto Nino ima opekotine na penisu?
    - Pa, usne vrele kao žar!

6. Zašto Nino ima opekotine na penisu?
    - Pa, usne vrele kao žar!

Јаој мени хахахахахахаха

7. Koja je razlika između drečavo zelene i bolničke bele boje?
    Obe oštećuju vid.
    -------------------------------------------------------------------------
    Mala stonoga dolazi iz škole i obrati se roditeljima:
    - "Mama, tata, hoću nove patike!"

8. Dobra je to razlika Vucice.

9. Dobra je to razlika Vucice.

:)

10. Gori kuca i iz kuce istrcava zena vristeci: “Joj izgori beba, joj izgori beba”! Cuo to jedan covjek i utrci u kucu ali vrlo brzo istrca, bez djeteta. Opet zena zajauka: “Joj izgori beba”! Na to ovaj covjek ponovo utrca u kucu i ponovo istrca opet bez bebe. To se ponovi i treci put. Kad zena zakuka cetvrti put on joj ljutito rece : “Shta se deres tu bezveze, kad sam je vec tri puta okreno”.

11. Cepala sam se petnaest minuta na ovaj.
    -I hear someone said you're an owl.
    -Who?
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

12. Penje se tata uz stepenice i vuče sina za nogu. Ovome glava udara o stepenice ali otac se ne obazire mnogo. Pojavljuje se komšinica i zabezeknuto pita:
    - Pobogu, komšija, šta to radite!?
    - Što?!
    - Pa... spašće detetu kačket!
    - Neće, zakucao sam ga ekserom.

13. Da li neko zna odgovore na ove viceve-pitalice ?

1) Zasto je prase 10to svetsko cudo?
    2) Sta je to masturbacija?
    3) Sta je to tuga?

14. Mislim da znam na ovo drugo, znači: drkanje je seks sa osobom koju voliš a za ostala dva pitanja nemam pojma.

15. Drugi svetski rat, upale Švabe u školu u Kragujevcu, pokupile celo III/4 sa časa i postrojili ih pred zid da ih streljaju. Učitelj hrabri decu, i svi zajedno počnu prkosno da pevaju slobodarske pesme. Samo jedan klinac plače. Oficir izvede klinca iz stroja: "Šta je, mali, ti nisi komunista kao tvoji drugari, ti se bojiš da umreš, a?" "Nije to, nego ja sam iz III/3, samo sam došao po sunđer..."

16. Колико идем у џехенем што сам се овоме смејао! ололо

17. Vučica21™ juče

Koja je razlika između drečavo zelene i bolničke bele boje?
    Obe oštećuju vid.

Врх, врх!

18. Da li neko zna odgovore na ove viceve-pitalice ?

1) Zasto je prase 10to svetsko cudo?
    2) Sta je to masturbacija?
    3) Sta je to tuga?

Decxko zašto pokušavaš da zajebeš Popa i TDI radio?

19. браво ВАЛДЕМАР

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.