Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. ne znam dal sam ovaj pričala ođe

bili amer, nemac i srbin (naravno)

i kaže amer: ja mesečno zaradim tri iljade dolara, dve potrošim, iljadu ostavim sa strane.

nemac kaže:ja mesečno zaradim dve ipo iljde evra, dve potrošim, petsto ostavim sa strane.

a srbin kaže: pa... ja mesečno zaradim četristo, iljadu potrošim, a odakle mi onih šesto - pojma neam!!!

Baj d vej, cuo sam slican odavno.

Pricali amer i srbin o primanjima i troskovima

Amer kaze:
    Jja mesecno zaradim 5.000 dolara, a za troskove su mi potrebne dve.
    Srbin ga pita.
    -A na sta potrosis ostalo?
    -Eeee to se kod nas ne pita.
    OndaK ce Srbin.
    -Ja mesecno zaradim 300 evra, a za troskove mi treba 1000.
    -A odakle ti ostatak?
    -Eeee to se kod nas ne pita

2. Došao Ciganin kod popa pa kaže:
    - Aman pope pomagaj ako boga znaš.
    - Šta je bilo cigo - pita pop
    - Oću da postanem Srbin,ne mogu više ovako,svi me zajebavaju,psuju mi mater cigansku ...
    - Jbg cigo,rodjen si kao Ciganin i tako moraš da živiš.
    - Aman pope sve ću ti dam zlato,dukati SVEEE! samo da budem Srbin.
    Pop se polakomi i reče cigi da ode na Moravu skoči i prepliva,pa kad izadje da se prekrsti i postaće Srbin.
    Povede Ciganin i ženu i decu da skaču u Moravu.Prvi ispliva Ciganin i preksrsti se,za njim Ciganka izadje i poče da viče - Jaoooo Miko podaviše se deca
    - Ma nek se podavu ko im je*e mater cigansku!

3. U redu Vučice :)
    Hvala na obaveštenju
    Izvinjavam se

4. Sede otac i sin na kaucu i prate fudbal. Zatim, zena tj. keva upada u sobu i kaze muzu: "Hajde da peres sudove, odmah!"
    Ovaj ustaje i krece ka kuhinji.
    Sin ga pita: "Je li bre cale zasto sve poslove po kuci ti obavljas? Ti cistis, peres, kuvas..."
    A otac mu kaze: "Sine, kada si se ti rodio, tvoja majka i ja smo se dogovorili da cu ja da radim sve kucne poslove ako mi dozvoli da ti dam ime".
    "Pa je l' vredelo cale?" - pita sin
    A cale stavlja ruku sinu na rame i kaze: "Da Goku, vredelo je".

5. Ulazi u prostoriju čovek sa govnima u rukama i kaže: e za malo da u ovo ugazim.

6. Došao Bosanac u Francusku, seo u restoran i naručuje jelo:
    - Ja bih la vinoооо i la kobasiceеее...
    Kada je dobio naručeno zadovoljno se osmehnuo, a garson mu odgovara:
    - Pojeo bi ti la kuraаааc da ja nisam Bosanac...

7. Osudili nekog mršavog ćelavca na par godina robije. Dođe on u zatvor, kad ono u njegovoj ćeliji neki ogroman tip sa tri bicepsa na desnoj i jednim više na lijevoj.
    -E, sad ćeš da igraš jednu igru sa mnom.
    Novi klimnu glavom.
    -Pošto si novi ovdje, možeš da biraš. Da li ćeš biti tata ili mama?
    Ovaj mali, već upoznat sa pravilima oko jebačine u zatvoru, poče da razmišlja. Zaključi na kraju da će da bude tata, jer ono bolje da jebeš nego da budeš jeban.
    -I, jesi li odlučio?
    -Da, biću tata.
    -E super. Sad će za početak tata da popuši mami.

8. Koja je sličnost izmedju basiste i nosoroga? Obojica prde iz pozadine!

9. E, dog, aj kad ustaneš i navratiš ovde, postavi neki vic, tvoji su odlični.

10. Šetali se ulicom otac, majka i sin. Odjednom naiđe tramvaj i zgazi sina rasturivši ga pri tome na više delova. Otac uze glavu i počne da mu tepa:
    • Sine moj najmiliji, srećo moja…
    I onda kaže ženi:
    • Hoćeš li i ti da uzmeš glavu, da se poslednji put oprostiš sa njim?
    Majka uze glavu, a otac će na to:
    • Jadac.

11. Upravnik cirkusa se nađe pred bankrotom i reši da zatvori cirkus jer nema publike.I tako skida on one plakate, pakuje radnike, rasprema šator kad nailazi Ciga i vidi to, pa ode do upravnika i kaže:
    "Gazda, nije valjda da zatvaraš cirkus ?!"
    Upravnik:"Pa šta ću,nema posla."
    Ciga:" E gazda, a šta ako ja imam vrhunsku tačku, od koje će se obogatimo?"
    Upravnik:"Ma daj cigo, ne zezaj!"
    Ciga:"Da mi umre majka ako lažem - sa' će da vidiš."
    I tako ode Ciga..prođe sat-dva, evo Cige vuče neku džukelu i ofucalu mačku i nosi gitaru.
    Upravnik:"Dobro Cigo, je l’ sam ti rekao, da me ne zamajavaš? I šta si mi dovukao te nakaze, kad ljudi neće da gledaju lavove, majmune, i slonove ko će njih da gleda?"
    Ciga: "Ma gazda čekaj, sa’ će da vidiš!"

Dade Ciga psu gitaru, pas sede i počne da svira, a mačka se podiže na zadnje noge i zapeva!
    Vlasnik se šokirao! Ker svira, a mačka peva...i tako vlasnik ubaci tu tačku, nagrnuše ljudi iz čitavog sveta da vide to čudo...

Naravno upravnik celu zaradu podeli na pola i obogatiše se i upravnik i Ciga. I tako posle nekoliko godina leže njih dvojica na plaži na Havajima i upravnik pita Cigu:

"Pa dobro Cigo,znam da je nemoguće da ker svira a mačka peva, to je trik zar ne?"

Ciga:"Pa jes’ gazda..."

Upravnik:"Aj’ reci u čemu je trik, godinama se pitam, a ti nećeš da kažeš."

Ciga:"Ma nemoj gazda, će se razočaraš!"

Upravnik:"Molim te,neću reći nikome!"

Ciga:"Pa dobro...U pravu si, to je nemoguće, trik je nego šta...nego trik je u tome...pa kako da ti kažem..? Pa trik je u tome što ker i svira i peva, a mačka samo otvara usta!"

12. Ako je neko napisao, nabijem ga... crnjak jedan, u susret prazniku zena...

-Koja zena dobije najvise cveca za 8. mart?
    Ona koja umre 7. marta.... XO XO XO

13. Kada smo već u predosmomartovskom raspoloženju...

Zove žena muža na mobilni i dere se:"Gde si ti, idiote?!"
    Muž:"Draga, znaš onu zlataru... gde si se zaljubila u onu ogrlicu...za koju sam ti rekao da će jednog dana biti tvoja?"
    Žena:"Da, da!!!"
    Muž:"E, ja sam u kafani preko puta!"

I meni omiljeni osmomartovski koji je sigurno već bio (ako niko drugi ja sam ga već pisao)

Pričaju Hrvatica i Srpkinja šta je koja dobila na poklon za 8.mart
    Hrvatica kaže:"Ja sam dobila zlatnu ogrlicu, a ti?"
    Srpkinja:"Ma šta sam dobila? Kurac!"
    Hrvatica:"Tak primitivan narod, a tak lijep poklon!"

14. Odlični vam svi, taman dok čekam na vežbe da ubijem vreme... Ovaj crnjak sa cvećem je odličan. :)

Evo jedan, ne znam da li je već bio, tata mi skoro ispričao.

Vozi čovek autoputem i odjednom naiđe na magarca kako leži na putu. Čovek zaustavi kola i stade da proveri da li je magarac živ. Vidi da je mrtav i zove policiju:
    -Halo, je li to policija, hteo bih da prijavim da sam video mrtvog magarca na autoputu tom i tom koji ide do tog i tog mesta.
    -Hvala na pozivu gospodine, ali trebalo je da pozovete službu za puteve, oni će se pobrinuti da se životinja skloni i ne ometa saobraćaj.
    A javlja se čovek:
    -Nema problema, pozvaću, samo sam prvo hteo da obavestim najbližu rodbinu.

15. Vozi Mujo bicikl i sretne Hasu.
    Haso: Otkud ti bicikl?
    - Od komšinice.
    Haso: Kako to od komšinice?
    - Idem ja šumom i sretnem komšinicu kako vozi bicikl.
    Odjednom ona se skine, baci haljinu na jednu, a bicikl na drugu stranu, pa
    mi reče: Uzmi, Mujo, šta ti srce želi!
    - I ja ti, brate, uzmem bicikl!
    Haso: Pa dobro si uradio, šta će ti haljina!

Lično meni jedan od jačih, ali mi i ovaj od rezervara za psa i mačku ulazi u konkurenciju.

Harold Camping vođa američke sekte je predvidio smak svijeta za 21.maj 2011, no kako se to nije dogodilo on se povukao u sebe i pao u depresiju. Hoda ulicom oborene glave i naiđe na Hasu, koji je inače njegov komšija u Kaliforniji. Vidjevši ga onako skrhanog upita Haso:
    - "Šta je ba Harolde, šta si tako pokiso bolan?"
    - "Ma čuo si valjda, nije mi se obistinilo predviđanje, postao sam sprdnja!"
    - "Joj, ma hajde ba Harolde, svako pogriješi, nije smak svijeta je*o ga ti!"

Na takmicenju u gadjanju lukom I strijelom stavili covjeka pred Drvo I na njegovu glavu stavili jabuku. Amerikanac uzeo Luk I strijelu ciljao, ciljo I pogodi u centar jabuke irece: -I'm William Tel. Britanac uze luk I strijelu ciljao, ciljao I Pogodi u centar jabuke I rece: -I'm Robin Hud. Uzeo Francuz luk I strijelu ciljao, ciljao I pogodi u centar jabuke I rece: -I'm Ajvan Ho. Uzeo Bosanac luk I strijelu I ciljao, ciljao
    I ........ Pogodi covjeka sa jabukom u sred cela I rece:
    -I'm sorry..............................

16. Aj kad svi pisu glupe...

Zakolju dva Srbina Siptara i vuku ga putem zavezanog za kola. Naidju na patrolu Euleksa. Oni gledaju sta ovi vuku, i posto nisu mogli da shvate o cemu se radi jer je les bio unakazen upitaju: "Vat iz dis?"
    A Srbin ce: "Medjed!".
    Policajac zna neku rec na srpskom pa upita: "Grizli?"
    Srbin odgovara: "Nismo grizli nego klali".
    Debilan je vic da ne moze dalje.

17. Nije uopste debilan...taj vic.

U banku upada maskirani razbojnik sa revolverom u ruci. Prilazi salteru.
    - Ali gospodine, - kaze mu sluzbenica usplahireno, - ovo je banka sperme!
    - Odlicno, - kaze razbojnik, - donesi spermu!
    Sluzbenica se okrene, dohvati nekoliko bocica i pruzi razbojniku.
    - Sad to popij! - kaze razbojnik.
    - Ali gospodine! - place sluzbenica - molim vas, nemojte!
    - Pij kad ti kazem! - vice prijetecim glasom razbojnik i polako pritisce obarac.

Sluzbenica, sta ce, kud ce, nategne jednu bocicu, ispije do kraja, pa drugu, pa trecu...
    Razbojnik skida masku sa lica pa kaze:
    - Vidis, Zorice, da mozes.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.