Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Црна Гора бацила атомску бомбу на Њујорк.Чекају они одговор 2 месеца кад оно ништа.Зове Мило Барака Обаму и каже "Шта је то чоче, нема одговора?"
    Кад ће Барак Обама "Мило, јебаћемо вам матер, само да вас нађемо на карти"

2. Пао авион и преживио само један тип. Гледа он где је, оно неко пусто острво.
    Крене ти он у разгледање и ту га ухвати племе људождера, а он у себи "е сад сам најебо", кад одједном чује глас са небеса "Ниси најебо, узми копље и заби поглавици у главу" Уради он тако , кад чујеш глас са небеса "Е сад си најебо"

3. иду двије дјевојчице улицом, једна упадне у шахту, а овој другој стари радио ко пандур у Њемачкој

4. Ajde cik okaci neki jos stariji! Kurac, nema bajatijih od tih!

5. Црногорци ратују са Јапанцима. Пита црногорски вођа "Ау, чоче колко њих има"
    Каже има их 500 милиона , а јел јуначе колко нас има каже има нас 500 хиљада....ау чоче ко ће њих толке сарањивати.

Јерицхо ево видиш урадио сам шта ћеш сад?

6. Sad mu se napuši kurca.

7. Pita seljak ženu:
    - Ženo, jesil' nahranila stoku jutros??
    - Nisam ja, jutros bio Tadić.

8. Šta je Mikri, šta si se usro, neće te banovat ..
    Da ne bude spem

Momak: Koliko imas godina , lutko?
    Djevojka: 13. A ti?
    Momak: 20.
    Djevojka: Godine su samo broj.:)
    Momak: I zatvor je samo prostorija.

9. @Микри иди чувај овце децхко

10. Sad da čuva ovce ?? U 11 sati ?? Sad je vrijeme za kravet, a ne za čuvanje ovaca ..

11. jeste, legao je i onaj što je ovce izgubio

12. какви изливи духовитости, загрцнух се од смејања, е!
    љубазно ћу вас замолити да напустите тему након што сам прочитао последњих неколико "вицева". или бар да више не пишете.

13. Odnosi li se ovo na moje spemovanje ?

14. комплетно на све "ауторе" "вицева" на претходних... 180 страна, ллоло

1.Пресретне лопов човека у оделу, углађеног, дотераног, извади пиштољ и каже:
    -"Дај ми своје паре, ово је пљачка".
    -"Али, господине...ја сам политичар".
    -"Добро онда, дај ми моје паре".

15. Ja sam postavio 3-4 vice na ovoj temi, ne računam onaj gore koji je bio zbog spema :)

16. a ti aleksandreKg bi mogao da nas pogilićeš da se nasmijemo na ovaj tvoj lololo

- da sam oca slušao, bolje bih prošao u životu!
    - pa šta ti je pričao?
    - pojma nemam, nijesam ga slušao.

17. a ti aleksandreKg bi mogao da nas pogilićeš da se nasmijemo na ovaj tvoj

ahahahahahhaha

18. 'оћу, панинаро, нема фрке, баш сам рад да некоме курчином заголицам крајнике, ево о'ма :*

19. možeš li odgovoriti pristojno bez pominjanja toga. neću da te prijavljujem. sram te bilo.
    EDIT: ustvari, što da ne

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.