Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
- Šta kaže medicinska sestra kada u džepu nadje rektalni termometar?
- Uf, izgleda da neki šupak ima moju olovku!
Prođe Mujo kroz crveno.
Zaustavi ga pandur.
- “Gospodine prošli ste kroz crveno!”
- “Naravno da sam prošao kroz crveno kad se žurim.”
- “Pa kuda tako žurite?”
- “Na groblje!”
- “Zašto na groblje?”
- “Da zakopam ženu.”
- “Koju ženu?”
- “Pa mrtvu ženu, eno je u gepeku, ubio sam je!”
- Kako ste je ubili?”
- “Lepo, s pištoljem, u ladici mi je!”
Preplaši se policajac i pozove specijalce.
Dođu specijalci, otvore gepek, a tamo ništa.
Kaže policajac:
- “Pogledajte u ladicu, ima pištolj!”
Otvore ladicu, a ono opet ništa, prazno. Kad će Mujo: – “Gle budalu još će reći da sam prošao kroz crveno!”
Zasto Crnogorci dolaze u Srbiju? - Zato sto ovde nema posla.
A zašto Srbi dolaze u Crnu Goru? - Zato što tamo ima posla, jer su se svi Crnogorci zaposlili u Srbiji
HAHAHAHAHA
PRESMIJEŠNO
A zašto Srbi i Crnogorci prodaju sve živo Šiptarima? - Zato što im treba paraaaa...
sta kaze baba kad joj umre najmladji unuk?
- molim te bože samo nek ide po randomu
Ulazi čovek u servis za mobilne telefone i rece:
- Daj molim te, ugradi mi č,ć,š,đ,ž slova u telefon, zamalo ne ubih ženu i kuma !!
- Kako ? - upita serviser.
- Evo ovako je bilo:
-Moja žena, frizerka, pošalje mi poruku:
"Imam dva sisanja, i satiranje - zakasnicu kuci..!"
- Nakon pola sata šalje mi kum poruku:
"Jao kume, ala kuma dobro sisa
Šta reći plavuši bez ruku i nogu?
- Dobre sise!
Došla Endži Žoli u ciganmalu i sva je darežljiva, šleper paketića za mališane spremila i sad, da ne bude obična davača, skupi klinjariju kao pita ih za paketić, jednostavno pitanje - Koliko odrastao čovek ima zuba?
Klinci random u glas: 2, 7, 5, 8, 9, 3, 1, 11, 4
Kako izgleda crnogorska predigra:
- Ženo, jesi li budna?
Haha, jesu Bosanci glupi...
Stoji Bosanka ispred ogledala i gleda se, gleda, gleda...
Onda se okrene prema mužu: - Za bolje i nisi!
sta radi mejmun u elektrani?
kolje bananu
hahahahhahahahahaha
hahahahhaHAHAHAHHAHAHAHAHA
zaposlio se mujo kod japanca da kosi travu, skonta japanac da ovaj sece tracu samo u jednu stranu, pa kad je vraca nista ne radi, uzme i naostri mu kosu sa obe strane, skonta japanac da ovaj puno mase kukovima kad ide, i stavi mu grablje na ledja da odma skuplja za sobom, dodje fata da donese ovome vode, pocne da se guzi, kaze mujo "ajde bezi fato, dice mi se, ima da mi okaci fenjer na kurac da radim i nocu"
Sjedi Bosanka u restoranu:
-Konobar izvinite, mozete li mi zamjeniti ovo jelo?
-U cemu je problem?
-Pa okacila sam ga prije 10 minuta na Fejsbuk i nemam nijedan lajk!
Au brate, ti bas nemas smisao za humor.
hahahah
Job Interview
>> Personnel Manager: "What is your greatest weakness?"
>> Man: "Honesty."
>> Personnel Manager: "I don't think honesty is a weakness."
>> Man: "I don't really give a shit what you think"
Koja je razlika između crnca i bijelca na stolici?
- Kad makneš stolicu crnac ostane da visi.
Šta je šerif u Alabami rekao kad je vidio crnca ustrijeljenog 15 puta?
- Ovo je najgori slučaj samoubistva na koji sam ikada naišao.
Šeta porodica crnaca uz rijeku, a sa druge strane im viče bijelac:
- Ej, crnčuge, preplivajte rijeku i postaćete bijeli!
Oni razmišljaju, dogovaraju se i odluče da preplivaju rijeku. Pliva prvo tata crnčuga, prepliva rijeku i postane bijel. Pliva mama crnčuga, malo teže prepliva, ali i ona postane bijela. Pliva kćerka, pliva, bori se sa rijekom, muči se i jedva dođe na drugu stranu, izađe iz vode i postane bijela. Pliva sinčić, još dijete, nejak, muči se po divljoj rijeci, i kad više nije mogao vikne: "Tata, tata, pomozi mi!"
A stari odgovara: "Ko te jebe crnčugo!"