Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koju slavu slave Transformersi?
Preobraženje.
Preobraženje.
Preobrazba, jamačno!
http://i.imgur.com/KkMeSb2.jpg
Došla Bosanka u Beograd da studira i izašla u grad sa drugaricom iz Beograda u kafić, gazda odmah šalje piće kad su sjele, Bosanka pita od koga je ovo? konobar veli od kuće, a Bosanka začuđeno "Okle moji znaju đe sam "
Jao slušajte ovaj:
Путовао обућар Божо Ћетковић — Боња за
Београд. Уђе у воз и заузме мјесто. Послије
дуже вожње дође кондуктер и огласи:
— Карте за преглед!
Када дође до Божа, погледа му карту и рече:
— Морате доплатити, јер је ово брзи воз!
На то ћe подгорички шерет:
— А ти успори, бајто. Мене се не 'ита!
kako mu je samo reka i kome on reče da nam ovo priča da ga usta jebem.
Како се зове Бог, заштитник бегунаца из затвора?
-ОДЕОН
Moja draga mi je pre pola sata poslala poruku da je medju nama
gotovo i da smo završili,..Htedoh da svisnem od tuge, kad stiže nova
poruka u kojoj mi se izvinjava i kaže da je pogrešila broj !
UFFFFF,..Dobrooo jeeee !!!
Kako se u Tursku zove peder?
- Učmar paša.
Direktore stigao vam je mejl.
- Neka uđe.
Gura Sizif kamen uz brdo i naidje Edip i počne da ga zajebava.
- Kako ide poso Sizife lololo.
- Kaže Sizif: MRŠ JEBO TI SVOJU MATER!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
Igraju cigani neku utakmicu i sad trener zove Ramiza da izadje i pokazuje ono prstima za izmenu (vrti kažiprste)
- Ramize bolan izmjena a ne kolut napred.
hahahahaha ovaj za sizifa je dobar
Bračno savjetovalište. U kancelariju kod psihologa ulazi bračni par:
- Koji je vaš problem? - upita psiholog
Muž počne:
- Žena mi ne da...
- Ma ko ti ne da? Ja ti ne dam?! Skote jedan, samo na one stvari misliš!
- ...da svršim...
- Ju! Ja ti ne dam da svršiš, jel? Đubre muško!!! Pa kako da svršiš kad si impotentan, k'o što su bili i tvoj otac i tvoj deda!
- ...kad pričam.
Kako počinje recept za cigansku tortu?
''ukradeš 3 jaja, pa zatim....''
Saša Matić kine pred Dejanom, a Dejan će: ''Sale, otvori i meni jedno pivo''
Ulazi žena u kuću s punim kesama i kaže mužu:
- Dragi, evo kupila sam ti pivo da piješ uz Ligu šampiona večeras! Zovi i društvo, pa ako hoćete idite u provod posle utakmice, a? Šta kažeš?
- Jel mnogo? - upita muž
- Ma niiije... Branik, desni far, žmigavac i malo blatobran...
sede saša i dejan matić i sale pita dejana - jel šta radiš? - drkam kurac.- pa drkaj malo svoj jebote....
Sjede sin bogataša i sin siromaha već podugo vani. Dolaze njihove mame po njih, i govori ova bogata svom sinu: ,,Jel imaš ti kuću?'', i u tom se javlja siromašna mati i govori svom sinu: ,,Jel...?''
дође мали циго у школу и седне поред малог перице
мали перица му каже: зашто си ти мали циго сео поред мене када је познато да смрдиш а ја то слабо толеришем
каже мали циго: то је додуше тачно, ја смрдим, али сам добар друг
одушеви се мали перица разборитошћу малог циге, побратиме се и крену игри у сусрет
међутим, велики силеџија није са разумевањем гледао на то и тежио је да растави малог цига и малог перицу
зато је дошао великим колима у школу и почео да ваби малог перицу да се вози са њим
мали перица је послушао своје срце и остао крај малог циге, а велики силеџија је схватио да сама појава великих кола не чини много за његову друштвену пробојност
зато је сутрадан нагарио колима када је видео малог цигу и малог перицу у жељи да покаже свој потенцијал, али се сплетом несрећних околности закуцао у зграду електрошумадије и преминуо на лицу места од последица повреда
наравоученије: ко жели да наруши јединство малог циге и малог перице, заврши као мали рамбо