Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Ti se taman ponadao, kad ono-međutim.

Stara baka sedi sama kod kuće. Odjednom neko pozvoni. Ona pridje vratima, odškrinu ih malo i upita:
    -Ko je?
    -Raznosač pica, bako! – odgovori zgodan mladić.
    -Uđi, raznesi i moju!

2. Smarale se dve bakterije u ćovekovom želucu i odjednom jedna kaže drugoj:
    - Brate, čuo sam da u rektumu ima posle mnogo dobro žurka, oš da idemo?
    - Još pitaš, evo taman vatamo govno u dva i deset i dole smo...

3. Ceca Ražnatović gleda Top Šop, da bi kupila nešto iz fotelje.

Ceca Ražnatović neće podržati SOSovu akciju: "Ne navijajte iz fotelje, dođite na stadion".

4. Ne znam da li mi je ikad nešto bilo gluplje od ovog vica.

Idu dva kikirikija ulicom i jedan od njih je slan.

5. smorena
    Ne znam da li mi je ikad nešto bilo gluplje od ovog vica.

Idu dva kikirikija ulicom i jedan od njih je slan.

Ima i ovaj potencijala: Idu dve zene ulicom, jedna upadne u sahtu, drugoj muz radi u inostranstvu.

6. Hahahaha, može da prođe.
    A ovaj (ne znam da li je bio):

-Učiteljice, učiteljice, Jovica me gađa stolicom!
    -Pa, gađaj i ti njega.
    -Ne mogu, moja je retka.

7. Evo ga jedan debilni bez smisla.
    Stajao magarac u kukuruznom polju a ugrejalo jako sunce. Kukuruz je bio kokicar, a magarac mislio da pada sneg i zaledio se.

8. Zeka se naduvao i ušao u reku i pliva i pliva i pliva.. tako par sati.
    Počele životinje polako da se skupljaju i gledaju ga dokle će više da pliva.. prodje par sati i lija se smorila, pridje bliže i pita: Dobro zeko, izadji više iz vode!
    A zeka će: Odjebite vi.. ..kopnene životinje!

9. Stajao magarac u kukuruznom polju a ugrejalo jako sunce. Kukuruz je bio kokicar, a magarac mislio da pada sneg i zaledio se.

Taj sam čula ranije i tooooooliko mi je bio smešan, da nisam mogla da dišem! Apsolutna pobeda, nema ništa gluplje od tog.

Meni je ovaj bio dobar, ima smisla, al' valjda će mi oprostiti. :)

Menjam šlogiranog dedu za neku drugu vrstu nekretnine.

10. Hehehe...Znam taj zoom, dobar je.

11. Otišao vuk na Tibet da otkrije vrhovnu mudrost. I ide on tako ide, danima, mesecima, prođe i godina i stigne do vrha. A na vrhu piše: ''Ne radimo nedeljom, subotom možda, a ti dođi u petak pre ponedeljka''.

12. Такмичиле све две ајкуле која ће прије да одгризе ноге возачу аутобуса. Залете се оне, и ова једна успије прије друге. И сад, ова што је била спорија пита ову бржу како је то успјела, а ова ће: Ееееееее.....

13. HAHAHAHAHAH

Kako su mi smešni ti glupi vicevi! :)

14. Objašnjava student koleginici kako planira da položi ispit:
    Juče ću da radim pet dana po četrdesetosam sati ceo dan.

15. pitaju mali cigančići na semaforu lika koji je u kolima dal ima da im da nešto sitno, ovaj zatvori skroz prozor i klima glavom pokazujući im da nema ništa da im da.

16. Ahahahahahahhahahahahahaahahhahaah!!! Koja glupost, ne modu da dišem... Hahahaha!

Idu dve muve ulicom i onda jedna odluči da poleti.

17. lupi neki boxer šamarčinu nekom klincu, i klinac ode kod ćaleta da se žali i kaže mu da ga je udario Uroš bokser, a kaže mu ćale ''žene su ravnopravne sa muškarcima, nek ide onda mama da te brani''

18. Dobar ti je i taj, ali onaj prošli... Lolo samo tako!

Ne znam sad nijedan glupi, se neki koji imaju smisla... :/

19. Evo jedan crni.
    Sta je bar kod?
    Grupna fotografija u Etiopiji.

20. Ide pile ulicom i naiđe na žvaku i počne da se krsti. Naiđe pop i pita ga: "Šta se krstiš?" i pile umre.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.