јој њарњере па ја само оћ да помогнем овима кји знају један дио а други не знају и овма који знају други дио а први не знају, видим да је навала на објашњење поголема
што имам виц за ове наше вукајлијаше избосне, зло! да се обрати пажња!
Ишла два буразера, млађи и старији, у шуму да секу дрва. Сваки уз'о по пилу, и отишли на две стране шуме. Први дан се врате, старији насек'о трипут више од млађег. Криво млађем ал' јебига. Други дан оду, опет исто. Реши млађи да следећи пут запне, па ако га овај опет зајебе, да га пита у чему је трик. Оду они и трећег дана, врате се, кад опет, старији исек'о трипут више. Види старији да је овом млађем криво, па му приђе да га предухитри:
-"А је л', бураз, што ти бре то тако слабо иде ушуми?"
-"А јебига, стара је пила".
Утом им излази матер искуће и виче:
-"Шта се тебе тиче ако сам ја пила? Пила сам за свој ћеиф и од своји' пара!"
Noje je poslao Hama tamo (ham - šunka, slan'na), i njegovi potomci su se skupili (mustered-okupiti/mustard-senf) i razmnožavali (bred-prošlo vrijeme od breed-razmnožavali/bread - hljeb, panja).
Noje je poslao Hama tamo (ham - šunka, slan'na), i njegovi potomci su se skupili (mustered-okupiti/mustard-senf) i razmnožavali (bred-prošlo vrijeme od breed-razmnožavali/bread - hljeb, panja).
Ja, sa druge strane, mislim da je ovaj vic mnogo zanimljiviji na engleskom i da, da je isprva napisan na tom jeziku, da bi bio mnogo smesniji. Ovako je izgubio draz dok se sve reci prevedu i objasne.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
МАТУД
па има ли коначног рјешења оне пустињске загонетке?!!! мислим да је маутд на добром путешествију... :)
александаркаге постов'о двајес минута пре манчестеровца кобјасн вица, што имплицира да александаркаге јебе и ван теме јебање, опааааа.
МАУТД ФТЊЊ!!!!
:'(
јој њарњере па ја само оћ да помогнем овима кји знају један дио а други не знају и овма који знају други дио а први не знају, видим да је навала на објашњење поголема
ђес данкане :)
ђЕС ЛЕПА... :*
Lololo taj fazon.
распјеван вечераске? ако, ако, фалило је
што имам виц за ове наше вукајлијаше избосне, зло! да се обрати пажња!
Ишла два буразера, млађи и старији, у шуму да секу дрва. Сваки уз'о по пилу, и отишли на две стране шуме. Први дан се врате, старији насек'о трипут више од млађег. Криво млађем ал' јебига. Други дан оду, опет исто. Реши млађи да следећи пут запне, па ако га овај опет зајебе, да га пита у чему је трик. Оду они и трећег дана, врате се, кад опет, старији исек'о трипут више. Види старији да је овом млађем криво, па му приђе да га предухитри:
-"А је л', бураз, што ти бре то тако слабо иде ушуми?"
-"А јебига, стара је пила".
Утом им излази матер искуће и виче:
-"Шта се тебе тиче ако сам ја пила? Пила сам за свој ћеиф и од своји' пара!"
LJOLJ
Smorčina...
PRC!
ијао па зар је могућо да је смисо докучен најзад?!?!?!!
ЕДИТ: фала скочкооооо у име свих знањажељних
Ја мислим да се сви збуњивају зато што сам пропустио да поменем сенф у целој причи. Да, мислим да је то.
PRAVDA ZA MAJONEZ!
ето опет ме неко претече...
ИМАМ ЈА ГЛУПЉИ!!!!
ПИТА ЛИК ЖЕНУ ЈЕЛ ТИ ДОШО МУЖ... ОНА КАЖЕ ЈЕ, БОМЕ...
ОН КАЖЕ, НЕМОЈ ДА СЕРЕШ... А ОНА КАЖЕ, ЈЕ, БОМЕ СИНОЋ
ОЛОЛОЛОЛОЛО
ГМ сљедећи пут неки вицкастији виц да окачиш! и да буде мало лакши за контање, аман, презноји нам се сајт довијајући се појенти
http://vukajlija.com/recnik/autori/20978
http://vukajlija.com/recnik/autori/48149
http://vukajlija.com/recnik/autori/20807
LAJKUJTE MU JEDINU DEFKU, PRAVDA ZA MAJONEZ!
Ja, sa druge strane, mislim da je ovaj vic mnogo zanimljiviji na engleskom i da, da je isprva napisan na tom jeziku, da bi bio mnogo smesniji. Ovako je izgubio draz dok se sve reci prevedu i objasne.