Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Ne dirajte mahmuda.

Nego, ima onaj interaktivni crnjak:
    Dođeš ortaku i pitaš ga zna l' kako miriše pička trogodišnje devojčice.
    Kad kaže da ne zna(ako kaže da zna, ubi boga u njemu, ajd' što je pedofil nego što ti kvari fazon!), turi mu dva prsta pod nos.

2. Kako se sređuju plavi slonovi?
    - Specijalnom puškom za plave slonove.

A, kako se sređuju crveni slonovi?
    - Uhvatiš ga za surlu i uvrćeš mu je dok sav ne poplavi.
    Onda ga središ specijalnom puškom za plave slonove.

3. Otišao Djembeli u saunu. Gleda sve goli muškarci. Odjednom kod Lukića zazvoni mobilni, iz guzice vadi telefon i obavlja razgovor. Djembeli u čudu.
    Nedugo potom opet zazvoni mobilni, kad Janković iz guzice vadi telefon i razgovara.
    Djembeli se zabrinuo šta on sad da radi. Pozeleni od zavisti pa ode u WC i nagura toalet papira u dupe i vrati se u saunu.
    Svi prisutni vide da mu iz dupeta viri papir, pa ga zaćuđeno pitaju šta je to, a Djembeli kulerski kaže:
    - Ma sigurno mi stig’o fax!

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/05/21/9801834/stefanovic1.jpg

4. Kako se sređuju plavi slonovi?
    - Specijalnom puškom za plave slonove.

A, kako se sređuju crveni slonovi?
    - Uhvatiš ga za surlu i uvrćeš mu je dok sav ne poplavi.
    Onda ga središ specijalnom puškom za plave slonove.

I ja sam hteo ovaj da ispričam, al' nisam mogao da se setim kako ide, a nije mi bio pri ruci "Da pukneš od smeha"

5. Napravili gubavci bend i raspali se.

6. AHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA OVAJ JOŠ NIJESAM ČUO!
    Šta kae RASPALI SE ahahahahhahahaha

7. Negde sam bio zakačio foru, sad, da li je već napisana vamo ili ne, jebiga.

Idem ja bajsom do grada, i spadne mi lanac. Dodje Tole i namesti.

8. uso lik da krade nesto u nekoj kuci i samo uje glas "isus sve vidi" on se ukipi, gleda oko sebe, nema nikog, i opet cuje "isus sve vidi" pa upita "boze, jesi li to ti?" kad cuje "ne, ja sam papagaj" okrene se i vidi papagaja i pocne da se smeje i kaze papagaju "ti si samo glupa ptica, ni ne znas o cemu govoris...sigurno ti je smorno u tom kavezu", kad zacuje rezanje, okrene se, a iza njega rotvajler, pa kaze papagaj "a evo ga i isus"

9. kryptonite
    Napravili gubavci bend i raspali se.

ААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХ
    оплаках, 'бем ти!
    сосе, тај је стааар, само са "бог", умјесто исус :Д

10. ЕДИТ: аааааааахахахаха мораћу да смањим са алкохолом.

Овде је био виц за који ме Сед јебе лудог што написах два пута :)

11. vec si piso to jebem te ludog

12. When life gives you AIDS, make lemonAIDS!

13. Ж ПУ

хахахахаха Ж ПУ ЈЕБЕМ ТИ ЛЕБАЦ

ж пу!

14. Организују кокошке журку и једна пита, је ли кокошке по колико пара дајемо?

-КО КОКО ДА.

15. Одличан виц. Стаљин и екипа су се ваљали од смеха кад су га чули први пут.

16. Не сери, знаш Стаљина?

17. Боли те курац у дупе.

18. И та је фора одлична. Гарант си омиљен у свом вртићу.

19. Ахам, ни једно дете не зна да сам педофил, срчићи.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.