Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. ahahahaha onaj prvi je dobar

2. prvi je vrhhhhhhhhh:D

3. Ja sam taj prvi čuo u verziji prodavnice i boce rakije, ali može i ovako. :)

4. Први је испоштовао сва правила теме, овај други је десет пута бољи.

5. Ima i ovaj ne znam jesam vam pričo..

Kad je otišo bosnac nedje na Tajland da šljaka i naveče nadje neku kurvu i jebe jebe jebe on nju zguza i u datom momentu uhvati je rukom za medjunožje kad tamo kurčina bukvalno.
    Kaže on ovoj trandži: U Djevojko ja te probi :)

6. Kako piroćanac povraća ?

Kroz zube, da ostane meso.

7. Najgluplji vic:

Ide Bosanac ulicom.

8. Nana Og
    Evo jedan, upravo kopiran:

са претходне стране ове теме? :)

9. jok. veruj mi, pročitala sam 200 strana,ali nisam u zadnje vreme ništa. evo brišem.
    može li ovaj:

Pita Mujo Amerikanca:
    - Šta je tebi najbolje u životu?
    - Kad dođem kući, a tamo me čekaju žena i deca.
    A Mujo će na to:
    - Pa ti onda ne znaš što je burek.

10. Uhvatio se Šaban Šaulić za kosu i pokosio cijelu livadu.

11. Две краве на ливади, једна стоји а друга лежи.
    Која од њих је из Црне Горе?
    -Она што стоји, мрзи је да легне.

12. Mačuju se dva pedera kurčevima. Ovaj jedan se umorio, naguzi se i kaže : Ajde ubi' me!

13. Скупио се народ у циркусу да види тачку године. Излази главни укротитељ крокодила и каже:
    - Спремите се да видите тачку коју никад до сада нисте имали прилике да видите !
    Затим сиђе са бине, приђе једном крокодилу, скине гаће и стави му курчину у уста. Крокодил зинуо и не мрда, народ тапше, пљеска, скаче, делиријум..
    Затим укротитељ одлучи да зачини своју тачку и направи је још опаснијом, нагура му курчину још више и почне да удара крокодила по глави. Крокодил само зинуо, ћути и не помјера се. Народ пљеска за навјероватну храброст, урла , скаче..
    Укротитељ затим устане , навуче гаће, окрене се према публици и проговори:
    - Никад немојте покушавати ово код куће , али овдје уз моје присуство неко слободно може да проба. Па, ајде да видим, ко хоће !?
    У то се из публике диже Џибони:
    - Ево, могу ја да пробам господине укротитељу, али да ме не ударате по глави..

14. Hahahha, ja bih pre Massima stavio u vic. Ustvari nzm, kolju se.

15. HAHAHAHAH DJIBONI BAS HAHAHAHH

16. Valjda nije bio ovaj... Razgovaraju dva muška i pita jedan: "Jesi lizao nekad čistu pičku?" Ovaj će: "Pa šta tu ima da se liže?"

17. taj je bio na mom sedmom rodzendanu.

18. E, štaš... Do mene je stigao tek pre šes meseci. Ček', a onaj za slane banane? :)

19. Sta je to greh a sta grehota?
    Greh je da ga gurnes sestri... a grehota da ga izvadis

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.