Prijava

Imam dva predloga.

1. Favorizovanje definicija (favorites)

Pored svake definicije ima link "ubaci u favorite". Na svakom nalogu se nalazi link "favoriti2. Kad se klikne taj link, izbace se sve favorizovane definicije. Ovo će pomoći članovima u slučaju da zaborave na neku dobru definiciju tj. da zaborave njen naslov, ali da im je definicija bila ekstra.

2. Potpisivanje (Subscribe)

Pored svakog naloga se nalazi link "potpiši". I svaki autor ima "pregled potpisanih". Svaki put kad autor kome smo se potpisali napiše definiciju ona izađe u "pregled potpisanih".

Znači slično je kao na našem bratskom sajtu YouTube-u.

Šta mislite o predlozima?

Ne sviđa mi se drugi predlog jer je to institucijonalizovano lajkovanje.
Ili čitaj definicije od svih, ili nemoj čitati uopšte...
Ako već smatraš da si si propustio nešto od nekog svog omiljenog autora, samo odeš i pogledaš njegove skorašnje definicije... Nije teško.

Drugi predlog je jako dobar, mada ako ima neograničen broj favorita ima da se pretrpa, ako je mali broj ima da bude često jedno te isto kod različitih autora, tako da većina neće to ni gledati...
Bolje da se ubaci kao "Preporuka autora" i da bude samo za nedelju dana, ili mesec dana, i da se obriše na kraju meseca/nedelje, i da mogu da se stavljaju samo definicije iz tog meseca/nedelje.
Tako možeš da i da pružiš priliku nekim definicijama koje su ti se svidele, a misliš da nisu dovoljno primećene od drugih članova.

Sviđa mi se ova početna ideja.... Mada i ovo što je rekao piro ne zvuči loše....

A može recimo i ovako, da autori na svoj profil okače najbolju defku tog dana po njima i da se to menja na recimo nedelju dana (na ovaj način bi možda mogla da se reši i definicija dana, tj. da upravo ona defka koja se stavi na najveći broj profila bude definicija dana.....)

Mocca, you're a genius. :D