U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Videh neki dan je bila otvorena tema za najbolji nadimak.
Ovo je tema za najbolji avatar.
Postoje tri kategorije:
Najjači:
Najbolji avatar na sajtu. Avatar koji je na vas ostavio najjači utisak u pozitivnom smislu.
Najsmešniji:
avatar koji vas je naterao da se cepate k'o toalet papir.
Najružniji:
Najodvratniji i najružniji avatar. Primer koje avatare ne treba stavljati.
-----------
Neka konkurs počne!
Evo ga moj ulaz.
Najjači: 2pan (definitivno)
Najsmešniji: praskevichius i LUDI CAK (nisam mogao da odlučim pa sam stavio obojicu. Uvek se nasmejem dobroj karikaturi.
Najružniji: selenijum (bez konkurencije. Na onim "kulturnim" sajtovima bi bio proglašen da krši pravila korišćenja. Ovakve avatare ne treba stavljati)
selenin je najjači :)
C'mon. Post ur votes. NAOW!
selenijum mnoogo gadan
ne znam nikog po nadimku ali najruzniji avatar je ona glava sa fetusom deteta (kao u sat parku samo zapravo)
ok SELENA je definitivno favorit u toj konkurenciji.
Šta ste se uvatili za Selenium, nemojte da ja nabudžim avatar, ni Ranisan vam neće pomoći:)
A sta mislite o mojoj slici profila ja i Sin Dragan u kafani, ja sam onaj skroz desno sa kožnom jaknom bez šešira.
Mislimo, Ludi, mislimo.