Koje novine čitaš?
  • M

Naslov teme govori sve. 'Ajde pišite, šta čekate, pozivnicu?

• ~Artemida~

Od dnevnih Novosti, od magazina Elle i National Geographic.

• M

Evo i ja da se upišem treći magareći. CKM, FHM, Maxim, Klik, Zoom, M style, Playboy, Seksi humor, Stripoteka, Politikin zabavnik i Huper.

• Korle

Ja nemam vremena da čitam, jer po ceo Božiji dan visim na Vukajliji kao i svi vi, i zato nemojte da lažete narod da čitate novine:))
    Šalim se, ponekad Novosti ili Blic

• M

Corleone, ti, piro i Artemida imate nešto zajedničko, svo troje ste ka' penzioneri. Jebote, dnevne novine čitate...

• Tulumbac

Citam i ja Novosti, bas su gotivni.

• M

Šta si u horoskop Nina? Ja sam znak rak, podznak tumor.

• Christine

ne chitam dnevne, ali nedeljnike da. nin, pechat i politikin zabavnik.

• Gvozzden

Novosti i Pres.Kad idem na predavanja kupim i Žurnal.
    Od nedeljnika Zabavnik i ponekad Standard.Volim i CKM da pročitam.

• Tulumbac

E Zurnal je skroz gotivan za citanje. I CKM za gledanje. :)

• .Vule

plejboj,press,blic...

• M

Moram dodat' i Reviju 92. Nije me briga je li istina sve što pišu, bitno je samo da je zanimljivo. Jedne od najzanimljivijih jeftinih novina.

• Ma'at

Blic, Kurir, Politikin Zabavnik, Screenfun, ali većinom kupim na ulici knjigu za 300-400 dinara.

• neobavesten

Blic. Ranije mnogo, u poslednje vreme retko. A jos - redovno uzimam Svet kompjutera i Mobi. Volim i CKM, mada ga ne uzimam, nema se para sad bas za sve. :)

• ZEROCOOL

ranije sam kupovao hrvatski BUG zbog diska,al kriza pa se nema para.novine sad citam online i to blic.

• Kurd

One koje se u tom momentu nalaze u WC-u...

• МаријанаП

У духу Курдовог одговора - оне које се затекну на полици испод тегле џема кад направим палачинке, као и оне које подметнем на под кад кречимо, и оне које је комшија залепио на локал који реновира... :)