Koje novine čitaš?

1. Korisno je pored wc solje drzati udzbenik iz fizike za 6 ili 7 osnovne, Njutnovi zakoni, akcija, reakcija, fisija, fusija, sve znam ...

2. Sta,imas problema sa sanjm :D

Pa ti treba akcija i reakcija b**e?? :D

JUST KIDDING!

3. dnevne: Alo!
    nedeljne: Politikin Zabavnik
    on-line: 24 sata(a ponekad i in real life, ako se vozdignem dovoljno rano)

4. Čitam i The Men, nove novine, onako su, nit' smrde nit' mirišu.

5. blic od dnevnih novina, national geographic i politikin zabavnik od ovih sto redje izlaze...

6. Blic,u poslednje vreme uzimam 100 Licnosti koje su obelezile svet (ako se to racuna kao novine) mada se vise o desavanjima informisem na netu nego u novinama...

7. Press,s vremena na vreme,inace imam veliku kolekciju Politikinih Zabavnika. :)

8. Press al' sam morao da pobacam Zabavnikove brojeve...

9. Politikin Zabavnik i ništa više.Horoskop čitam na internetu.:)http://www.astrolook.com/dnevni.shtml a i Zabavnik (verujem da znate to) ima svoj sajt...http://www.politikin-zabavnik.co.yu/pz/index.php

10. Dnevne : sarajevsko Oslobođenje
    sedmične : dani,politikin zabavnik i ponekada NIN..
    online : Blic..

11. Press, P.Zabavnik, Bug (ima jedan fini kiosk kod nas u kome mjesec, dva nakon izlaska broja, taj isti pojeftini duplo, pa i ne bude toliko skup :D).

12. Počela sam da kupujem i "Treće oko".

13. Добро је "Треће око", али ако хоћеш баш да се исмејеш, купи "Магијску зону".

14. Grand i Skandal. A ponekad i Kurir.

15. Политикин Забавник кад се сетим да купим.

16. Top Speed, Top Gear, Kvart, Arhitekton, Wallpaper, Cosmopolitan i Vogue UK;
    a sto se dnevnih novina tice Blic i 24 sata, oba online.

17. ...понекад оне бесплатне што се дијеле у граду...ал` уствари њих и не читам јер их бацим успут укол`ко није киша па се под њих склоним...

18. Od domaće dnevne štampe Politiku i Blic. Blic sve manje, jer tekstovi sve više liče na žutu štampu.

Od strane štampe La Repubblica (ne, nisam levičar po političkom opredeljenju). Imaju izvrsne kolumne sa kratkim pričama.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.