Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kol'ko ima sati? A ko te prati kući?
Tačno je osam. :DDD
:vragolasto podiže obrve dva puta zaredom: :))
:stidljivo gleda:
Ma kakvo muvanje bre, ajde idemo u mrak :))
Pa 'ajde, čekam te. :)
Ne bih ti moga sad idem na neku saranu
Ali sutra sam samo tvoj...
Jedva čekam. :DD
Пеки, очу да те видим у хоризонтали у року од одма!
Hajde hani, pliz, pliz,
daj mi jedan dobar liz, liz,
nakon ovakvog dana , bio bi red,
ma hajde kupi mi sladoled :)))
Hajde, malo, malo, malo ti meni dođi...
Ne pomazu vrata, psi cuvari, kljucevi, ni braveee...
Ti ces uvek naci put do mog srca, moje glaveee
Pitaju me u mom kraju ko da ne znajuuu
zasto mi se usne vise nikom ne dajuuu...!!!
:)))
Gotovo. Osvojila si me totalno, mačko, maaajke mi. :DD
Znala sam! :)))
Marcipan, dođi onda da oslabimo zajedno. :))
Peki,što više ima takvog čoveka-to bolje! :))
Добио сам бесплатно путовање у Рио за једну особу, али ако хоћеш, можемо да се збијемо некако!
Ukice,dobila sam Enspiraciju za defku uz pomoć prethodnog posta,tako da može-da se častim :))
Баш ми је драго! Идемо на самбу!
:))
Kakav ćeš ti kostim da obučeš? :))
Ali...ček' malo!Je l' ti znaš da plešeš sambu?A?
Nemoj da ne znaš-inače otpada aranžman! :))))