Staklena ! Ako pristaneš da odmah odemo sa Vukajlije , kupiću jedan omanji crikus , sješćemo u prvi red prazne arene i onda možemo da grickamo kokice i pljuckamo ostatke u razjarene tigrove u kavezu :-))?
Može?
Thanks. Šator je na crvene i žute pruge , ima malog majmuna koji puše u trubu , debelog Upravnika koji naplaćuje lovu. Kad budeš željela zaspati samo zijevneš i legneš u mrežu ispod trapeza a svjetla se ugase :-))?? Može :-)?
To je jedna od milion, naravno :) Al samo da znas, ako je to ikakva uteha, kad sam se onomad uspavao u bioskopu... Tebe sam sanjao. Bio je to najlepsi san ikada.
Peki? Otkud ti? Nisam te očekivala u takvom izdanju, mada moram prizanti da si se baš prolepšao. :)
Staklena ! Ako pristaneš da odmah odemo sa Vukajlije , kupiću jedan omanji crikus , sješćemo u prvi red prazne arene i onda možemo da grickamo kokice i pljuckamo ostatke u razjarene tigrove u kavezu :-))?
Može?
I'm all yours! :)
Thanks. Šator je na crvene i žute pruge , ima malog majmuna koji puše u trubu , debelog Upravnika koji naplaćuje lovu. Kad budeš željela zaspati samo zijevneš i legneš u mrežu ispod trapeza a svjetla se ugase :-))?? Može :-)?
Vau... kako si sve to genijalno smislio! Oduševljena sam na više različitih načina! Uzmi me za ruku i odvedi sa sobom gde god želiš! :)
Nije to genijalno. To je najprirodnije. Čovjek mora da se dovija da bi opstao :-)))
Šta da se radi, kad sam fatalna ovoliko koliko jesam. :)
:-))))) . Baš tako. Fatalistička tajnovitost u koju su utkane najprivlačnije tajne ženske senzibilnosti :-))
Kako si me samo tačno opisao... :)) Kad krećemo?
Staklena, ne padaj na njegova laskanja! Jes da spavam u bioskopu, al te jos uvek volim! Vrati seee! :)
Vidi ti to! Ti mi, mladiću, duguješ mnogo toga! Počni da se iskupljuješ, dok još imam strpljenja da te slušam! :)
Jao ti si divna. Tebi najvise volim da se iskupljujem... Ti imas najlepse strpljenje od svih! :)
To je samo jedna od mojih vrlina, a ti se moraš još potruditi! Ne padam dvaput na iste greške, a-a. :)
To je jedna od milion, naravno :) Al samo da znas, ako je to ikakva uteha, kad sam se onomad uspavao u bioskopu... Tebe sam sanjao. Bio je to najlepsi san ikada.
I nije uteha, original sedi pored tebe, a ti kopiju sanjaš! Platon bi se sad jako razočarao, da je živ. :)
Au nemoj sad da me teras da i pokojnog Platona tesim i da se i kod njega iskupljujem... Mislim dosta sto sam s tobom usro stvari :)
Divno ti mirise kosa veceras... I ta bluza ti divno stoji.
Pa hvala, upristojila sam se malo. Nisam želela doveka da tugujem za tobom..
Nisi valjda tugovala? Nisu valjda suze tekle niz te lepe obraze i zaustavljale se i golicale te socne usne? Koji sam ja gmaz...
Oh, gmaz je tako plemenit stvor! Ne laskaj si!
Da! Ja sam crno ispod nokta gmaza! Kako si i pomislila da bi mogla da gledas film sa mnom... i da jedes kokice iz iste kese...