DA OD TOGA NEMA NIŠTA, to trebaš reći...
pa dobro, nema veze sto sam u braku! :P
ma taj brak je skroz sjebana institucija, tako da to nije nikakav problem, ali imaš mene, a to je već treća stvar :)
e to je vec problem :)) ma bitno je da te imam! ;)
Грађанинко, тренутно си изнад мене, а да ли би била испод мене ? не, не, не... првише очигледно... ае на бурек и јогурт? Знам јебено добро место...
khm
<3 :D
:*
Wtfomglol
Neradimirazmaknafonu
slepi ovo je ozbiljna tema, ne sprdaj se ovde nego muvaj :)
Ćao, ja sam Bojan. Aj' se tetra jebemo.
Tražim normalnu žensku kuravu koja prima u anal i vaginu, pederi stop ! Šimejl još i može al' plaćam duplo manje.
neš jebat Triša
tako je citizen, ne mere svak ko dođe na temu jebat... zna se, JA JEBEM
pa onda si se nasao na pogresnoj tebi, ovde se muva!
ne, ne... ja na temu dođem samo zbog tebe, a ovo samo napominjem... da si i na temi o vojislavu šešelju i čedi čvork ja bih svakako došao...
los pristup za muvanje... :)
mojne ti meni loš pristup,nego odo ja sa ove teme... koji ću moj, kad imamo dil...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
DA OD TOGA NEMA NIŠTA, to trebaš reći...
pa dobro, nema veze sto sam u braku! :P
ma taj brak je skroz sjebana institucija, tako da to nije nikakav problem, ali imaš mene, a to je već treća stvar :)
e to je vec problem :))
ma bitno je da te imam! ;)
Грађанинко, тренутно си изнад мене, а да ли би била испод мене ? не, не, не... првише очигледно... ае на бурек и јогурт? Знам јебено добро место...
khm
<3 :D
:*
Wtfomglol
Neradimirazmaknafonu
slepi ovo je ozbiljna tema, ne sprdaj se ovde nego muvaj :)
Ćao, ja sam Bojan. Aj' se tetra jebemo.
Tražim normalnu žensku kuravu koja prima u anal i vaginu, pederi stop ! Šimejl još i može al' plaćam duplo manje.
neš jebat Triša
neš jebat Triša
tako je citizen, ne mere svak ko dođe na temu jebat... zna se, JA JEBEM
pa onda si se nasao na pogresnoj tebi, ovde se muva!
ne, ne... ja na temu dođem samo zbog tebe, a ovo samo napominjem... da si i na temi o vojislavu šešelju i čedi čvork ja bih svakako došao...
los pristup za muvanje... :)
mojne ti meni loš pristup,nego odo ja sa ove teme... koji ću moj, kad imamo dil...