ahhh, šta loše moše da se desi ako se predoziraš ljubavnim napitkom.... mogu da ti leptirići počnu izlijetati iz dupeta kad pustiš vijetar, a to nije toliko strašno :)))))
ahh ako si takav, ko sam ja da te mjenjam, prihvatam tvoju ukrućenost kao stanje tvog bića
nego izbaci brige iz glave, uzmi griz pite, a sa ukrućenosti ću se ja već nekako snaći
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
А ја сам те испунио.
nekako se cudno osecamm...
Чешкај се, наши смо.
aj me ti poceskaj
Са колико прстију?
jebeš li ga, sve znam, al smuvati moderatora još nisam naučila
Покушај љубавним напитком.
kao onaj fazon Šta si mi u kafu stavila, čudni napitak meni si podvalila.... jel tako nešto ??
Не пијем кафу. Пред тобом је тежак задатак.
a bem li ga, smotaću ti pitu neku pa ću u nju čarobni napitak da tutnem, ima i prste da poližeš :DDD
Чије?
pa svoje a kad napitak počne da djeluje i moje
А ако се предозирам?
ahhh, šta loše moše da se desi ako se predoziraš ljubavnim napitkom.... mogu da ti leptirići počnu izlijetati iz dupeta kad pustiš vijetar, a to nije toliko strašno :)))))
Има Драгана Мирковић песму о томе, "Црни лептир".
eto, vidiš koliko je lijep osjećaj predozirati se ljubavnim napitkom kad je i Dragojla odlučila opjevati taj osjećaj
То ме и брине.
mojne da se brineš, opusti se i uživaj
Не могу, стално сам крут.
ahh ako si takav, ko sam ja da te mjenjam, prihvatam tvoju ukrućenost kao stanje tvog bića
nego izbaci brige iz glave, uzmi griz pite, a sa ukrućenosti ću se ja već nekako snaći