Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Љубав на уста улази!
a i ljubavni napitak :)
За оралну употребу.
pa ono, kontam da može i rektalno da se uzme, jeste da nisam nikada nikog rektalno omanđijala, al ako imaš tu želju, ako ti je rektalno manđijanje fetiš, jbg dogovorićemo se nešto, izaćiću ti u susret ako je to to što ti želiš... omanđijaću te rektalno
Ем нисам у том фазону, ем није ни романтично.
uh dobro je, već sam se bila uplašila da si nastran, ni meni rektalno manđijanje nije romantično :))))
Нисам рекао да нисам настран. Али немаш разлога за страх.
uuuuuuuu.... znači simpatične neke nastranosti su u pitanju .... uuuuuuu
Само грицкаш усну и покушаваш да схватиш чиме си заслужила такво задовољство.
čiju usnu ???
Своју. Моје не могу да буду на више места истовремено.
ehhhhh.... neka me jeza uhvati a ne znam zašto
evo ja grickam
Зато што си полудела због мене.
ohhhh znači to je razlog, a ja pomislila da mi je hladno, al dobro ako je zbog toga onda neću da oblačim vesticu
hoće li još nešto čudno da mi se desi zbog ludila tog
Осетићеш свраб и пецкање.
u kojim predjelima ???
У међуножју. Слично оједу.
međ nogama, ok, peckanje međ nogama volem mlogooo
Разумели смо се.
da, jesmo
fino je kad se dvoje ljudi ovako fino razumju
i fino je što sam naučila kako smuvati moda :DD