a ja sam tu kada vi pravite pauzu.... ajmo da se dogovorimo, veceras izmedju 6 i 7 sam tu... pa se vi lepo prijavite i da isteramo sve na cistinu... ;))
Pa i ja sam stalno tu i isto cekam, am, am... Cujes eho? - E toliko je prazno ovde :) Mimoilazimo se nesretno... Jednog dana kad bude hepi end - mocice knjiga da se napise o mukama kroz koje smo prosli... :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ajmo svi na jedno picence..? :D
Može. :)
Али ја нећу да смувам Пекија :(
Jebiga L@ki... Svako muva koga je doveo :)
Remorkeru skini se na pokeru
jelte a vi bas volite osobe vaseg pola...? ^^ ;))
Ja volim samo tebe... :)
pa sta cekas onda..? :)
Tako si mi slatka,tako si mi mlada.. x)
Bruno ceka jer te u stvari ne voli, samo toga jos nije svestan. Samo te ja stvarno volim citi. Shvati to i padni mi na gruuuhuuuudi! :)
Polako s padanjem na grudi... Remorkeru...
Nema tu polako - ili jako ili nikako! :)
E nemoj sad tu ili-ili...
Dzaba se nastavljas - neces me smuvati :) Ja sam tu samo zbog nje :)
a ja sam tu kada vi pravite pauzu.... ajmo da se dogovorimo, veceras izmedju 6 i 7 sam tu... pa se vi lepo prijavite i da isteramo sve na cistinu... ;))
Kreci da isterujes.
kako me ti samo slusaas... ^^
pa de si ti meni?
ja te cekam, i cekam, i cekam, a tebe nema, pa nema, pa nema...
Pa i ja sam stalno tu i isto cekam, am, am... Cujes eho? - E toliko je prazno ovde :) Mimoilazimo se nesretno... Jednog dana kad bude hepi end - mocice knjiga da se napise o mukama kroz koje smo prosli... :)
hahaha... jedva cekam... ;))
E, drago mi je da nisam jedini :)