Smuvaj autora iznad

1. Opet nema ženskadije. Ništa, onda, Rem, umeš li nešto romantično da odsviraš? :)

2. Kako se igra ova igra? Peki, hoćeš mi pokazati? Ne umem, prvi mi je put, ovaj post. :)

3. Pa eto, šta da ti kažem, pokušaš nekako da smuvaš autora iznad, mada ja znam da oko tebe više ne moram toliko da se trudim, znamo se. :))

4. Da, ali se dugo nismo videli. Pomalo sam se i promenila. Više nisam samo neodoljiva, sad sam neodoljiva i fatalna! ;)

5. Auh, pa to mi nimalo neće olakšati posao. :) Nisi više samo moderna, sad si totalno moderna. :))

6. Šta da ti kažem dušo, vreme leti, a ja ga pratim. Pokušaj uhvatiti tempo. Nije lako, ali vredeće! :)

7. Vreme me je naučilo da shvatim da je žensko srce stakleno, da se jako lako razbije i da ga moraš čuvati, a ja planiram da ga čuvam dugo... Kada te pogledam, osetim nežno treperenje vazduha i leptire u stomaku, kao da ću svakog trenutka da prdnem! :D

8. Rekli su mi da umem da izvučem na površinu ono što je najbolje u muškarcu, a ako je to tvoj najveći adut, ja se odjavljujem sa ove teme! :)

9. Ne, mačko, tek smo počeli, ono je samo bio humor koji nije meni svojstven. :))

Nego, imam 2 karte za sutrašnji zalazak sunca. Interested? :)

10. Nije da nisam, ali sutra ću biti na putu. Možeš li ih zameniti za sutrašnji izlazak sunca?

11. Šta znam, nisam ja za te varijante, kravatice, košuljice.. Bolje nešto komotnije, lakse se skida...ju fleke. :)

12. Hm, pa kako bi ti onda volela? :)

13. Dođi bliže da ti šapnem. :)

14. :stidljivo se smeška:

15. E imas trepavicu tu na... :prilazi, bas blizu, i s dva prsta skida istu s obrza:

Pozeli zelju :)

16. A moram li da ti kažem šta sam poželela? Pošto, znaš, hihihi, malko sam stidljiva... :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.