Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne moras nista... Al opet, nije valjda nesto sto bi krila od mene? :)
Pa ne, nego možda je nešto vezano za tebe, pa se bojim, zacrveneću se ako ti kažem. :)
Ma slobodno... Mrak je, necu primetiti ;)
Znaš, izgubila sam svog plišanog medu s kojim sam spavala, pa sam mislila da te pitam ako bi ti bio ljubazan da mi nabaviš novog? :)
Pa sad nista ne radi... Sutra! A do tad, evo mozes mene da zagrlis dok se ne uspavas.
Baš ti hvala! Ispunila mi se želja i bez trepavice. ;) Odoh na spavanje, laku noć.
Je l' sam te smuvao? :)))
Aj laku noc...
Hahaha, načisto! Dobra ti je taktika, priznajem! :) Mislim, znam i ja na koga da bacim oko. ;)
(Stakleno oko:))))
Jes! Nista, aj sad idemo opet... :)
Ej, kako si spavala?
Uh, loše nešto, budila sam se često, sad me i glava boli. Možeš li me izmasirati malo, please? ;)
Naravno staklena, bice mi zadovoljstvo. Da pocnem od ledja ili...
Može prvo vrat i ramena, a posle, gde god ti ruke skliznu. ;)
:staklena skida bluzu:
(mislim bez ovoga ne može, a nije loše da se naglasi :)
:remorker pušta nešto "bluzi":
http://www.youtube.com/watch?v=mHff55AeEAQ
:trlja dlanove, štatro da se ugrju - ustvari ne mož da se susdrži da ne likuje:
:masira staklenoj prvo vrat i ramena:
(aaahahahahahhahahhahahahaha)
Mmmmmmm, baš mi to prija... ajde samo malo niže... :sklanja kosu s leđa skroz u stranu:
nemoj da mi se smejes, nije lepo :)
:zabudalio opijen mirisom kose ide niže... još malo niže... još...:
:staklena ćuti:
:još malo niže...:
E pa ne znam ko je koga ovde smuvao. :)
Već? Wow! :) Šta da nisi možda ti? Pa kurac bi ti mene smuvala da ja ne masiram ovako dobro. Ne, ne... ova replika ništ ne valja.
Odličan si partner za muvanje. Uvek ću ti sparingovati. :)))
Hahahaha, a bogami, ni ti ne propuštaš prilike. :)
Pa mislim, što bi ja tebi išta oprostio :))
Naravski. :) Znaš, oduvek mi se dopadalo to kod tebe...