Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:nervozno baca jastuk da joj ne smeta:
:SKLANJA SA NJE OSTATAK ONE POCEPANE BLUZE:
Убацујем се у тројку!
Meni je ovo sve zanimljivije!
Мени још више. тек сам се укључио лололо
Čekaj da se vrati Jacka. Valjda je još uvek vruća...
Ја се надам... Само немој мене да узјашеш љуби те буразер лоло
hahahah, neću, burazeru. Znam da se orjentišem. :)
Али у мраку, сваки рч је исти лололо
Mislio sam da nemaš toliko glatko dupe. lollololo
Ахахаха, радим ејнал блич редовно хахахахаха
Sad ćemo sve da sredimo. JACKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! DOLAZI NA ARČENJEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Видех је на коментима малопре...
Sad ću da je pošaljem ovamo.
Vidim ja lepo vama i bez mene... :)
Da se ja povučem?
Мојне сад, чекали смо те.
Samo me ti čekaš... Ovaj kanda zapalio...
E, ko mi je kriv kad ja trčim krug viška! :)
Доћиће и мали... Није тројка без њега... а-а
Pa šteta sad kad sam se saplela da me niko ne stigne...
Hoćeš me ti stići? Da ne dangubimo dok ga nema.
Јацка, знаш да ја могу увек, и да то није проблем. Али се плашим млађих нараштаја, јер како знам и Лаки и Кика се ложе на тебе, па ако ја ту нешто покушам, оде мени глава, си видела колико су они мангупи, а ја јадан мали :)