Smuvaj autora iznad

1. Aha, si video kako sam fam-fatale, a? :))
    Hahahahaha, ma ništa se ti ne plaši, kako ja krijem njih jednog od drugog da se ne sretnu, tako ću i tebe! Uostalom, nisam ni ja bezbedna... Ako me kraljica dohvati, biće me svuda.
    Ali, znaš šta kažu za zabranjeno voće...

2. Dankane, šta imaš na sebi?

3. Па лако теби да кријеш једног од другог кад су мало мало, па бановани :))) А и то си у праву, ако ја сад нападнем без неког од њих, чека ме штројење код куће, то се зна унапред, тако да не смем ништа јавно... Могу само да маштам, и да сачекам Кику лоло

4. Огњене, ништа занимљиво пошто је хладно... Али пробаћу да ти распалим машту лажима... Љубичасте мушке танге од коже, подвезице у истој боји, пирсинге на брадавицама, обријане ноге и одрађен ејнал блич...

5. Ma nećeš javno, pa neću te kačim na bilbord. Ali dobro, kako hoćeš...
    Od birača... :)

Ognjenpot, nema 'leba od njega. Diži ruke, spuštaj noge!

6. Па не знам, Жацка... Није да бирам, него не смем да се изјасним :)))

7. Samo se ti snebivaj... Kika kad se vrati, nećeš me zanimati... Kakva trojka, kakvo šta... :))

8. Дакле морам да пристанем одмах, или да одјебем?

9. E, pa sad mi žao, al' ja moram ići... Niste meni vi jedina obaveza. Imao si svoju šansu, ko ti kriv što si Panteilć!
    Ajd zdravo do sledeće prilike! :)

10. Е, што кажу велике фаце из Холивуда: "Неће бити следећег пута" лоло

11. Oho, koga to vide moje lepe oči? :))

12. Pa samo mene, koga drugog? :)

13. Nije li to isti onaj koji me je ostavio u sred bioskopa? Kako ćeš da mi se iskupiš? :)

14. Hahahaha, Remorker opet otplovio u nepoznatom pravcu. :)

15. Remorker me je opet izdao... Hoćeš odbraniti daminu čast? Vidim da si baš jak...

16. Pa ocrtavaju ti se mišići kroz majicu.. Smem li da pipnem?

17. Zaista impresivno! A jesu li ti i gluteusi čvrsti kao bicepsi? ;)

18. JESU, NARAVNO. PIPNI...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.