U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
hahhahahhahaha.... jbt ti mene kao da znas :PPP
Maybe, Baybe ;) sredicemo i to!
pa nisi daleko, mozes i sad prosetati do Zarkova :P
Prosetati? Znas kako, mozda bih i mogao ;) ali trebalo bi mi 2 sata...a dok se deda skine, babu prodje volja :))
pa sta su dva sata :)))
pa dobro :))) ja sam ionako vec u pidzami :)
Zvuci izazovno xDD Sta mislis da popijemo to cesto spominjano pivo... pa onda sve ostalo? :)
opa, nema zajebancije vise, pivo se spominje, ozbiljna je prica u pitanju :)
pa ne znam sta bi ti rekla, moram razmisliti malo o tome :)
Bez pritiska ;)
tako...ti u pidzami, ja u trenerci.... stvarno da se covek zamisli koliko je izazovno...
ma da, bas je izazovno, jos kad zamislis da ja umjesto donjeg dijela pidzame imam miske duge gace
hahahahhahahahahah
izazova nikad dosta :)))
uuuuuu.... malo previse licnih stvari otkrivam na netu
:)))
Pa dobro muvanje je upitanju, ne pises svakome, samo meni :)
Hoces da ti olaksam, pa da prebacim malo na sebe otkrivanje intime...? xD
ma nemoj, tebe ljudi ovde znaju, mene ne :)))
ja mogu otkrivati koliko hocu :)
Mozes?
sto ne bi mogla :)
A ne smeta ti sto cita jos nekoliko hiljada korisnika? ;)
hahhahahahahahah..... e jbg i ti sad, nemoj sve sto napisem shvatati ozbiljno i bukvalno.... najbolje da se ovde raspisem pa zavrsim na nekom posteru :)))
E, da skratimo temu, ajmo na pivo :)... pa da predjemo na neku drugu.... osim ako mislis da moram jos da se trudim oko muvanja??
pivoooooo..... ajde, dogovoricemo se nesto, ja sad odoh da spavam... nesto sam se gadno istripovala :)
Aj, laq noc ;)
baby, why are you alone? :D
Зашто ова лепа дама шета сама? :)