Smuvaj autora iznad

1. hahhahahhahaha.... jbt ti mene kao da znas :PPP

2. Maybe, Baybe ;) sredicemo i to!

3. pa nisi daleko, mozes i sad prosetati do Zarkova :P

4. Prosetati? Znas kako, mozda bih i mogao ;) ali trebalo bi mi 2 sata...a dok se deda skine, babu prodje volja :))

5. pa sta su dva sata :)))

pa dobro :))) ja sam ionako vec u pidzami :)

6. Zvuci izazovno xDD Sta mislis da popijemo to cesto spominjano pivo... pa onda sve ostalo? :)

7. opa, nema zajebancije vise, pivo se spominje, ozbiljna je prica u pitanju :)
    pa ne znam sta bi ti rekla, moram razmisliti malo o tome :)

8. Bez pritiska ;)

tako...ti u pidzami, ja u trenerci.... stvarno da se covek zamisli koliko je izazovno...

9. ma da, bas je izazovno, jos kad zamislis da ja umjesto donjeg dijela pidzame imam miske duge gace
    hahahahhahahahahah
    izazova nikad dosta :)))

uuuuuu.... malo previse licnih stvari otkrivam na netu
    :)))

10. Pa dobro muvanje je upitanju, ne pises svakome, samo meni :)

Hoces da ti olaksam, pa da prebacim malo na sebe otkrivanje intime...? xD

11. ma nemoj, tebe ljudi ovde znaju, mene ne :)))
    ja mogu otkrivati koliko hocu :)

12. sto ne bi mogla :)

13. A ne smeta ti sto cita jos nekoliko hiljada korisnika? ;)

14. hahhahahahahahah..... e jbg i ti sad, nemoj sve sto napisem shvatati ozbiljno i bukvalno.... najbolje da se ovde raspisem pa zavrsim na nekom posteru :)))

15. E, da skratimo temu, ajmo na pivo :)... pa da predjemo na neku drugu.... osim ako mislis da moram jos da se trudim oko muvanja??

16. pivoooooo..... ajde, dogovoricemo se nesto, ja sad odoh da spavam... nesto sam se gadno istripovala :)

17. baby, why are you alone? :D

18. Зашто ова лепа дама шета сама? :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.