Ko posljednji zadnji 80

1. Dobro raspoložena, ali usporena kao one moje dve kornjače...

2. :) Imaš kornjače? :)

3. Vrćo se sa pijace!:-)

4. Aha, u akvarijumu, baka i deka od po 12 godina :)

5. Baš si brz :)

Jao, lepo... :) Meni su kornjačice oduvek bile simpatične životinje, al' eto, nisam ih nikad imala...

6. Meni su kornjačice uvek bile simpa životinje, ali eto, nikada ih nisam stizao! :-) Jojjj ljudi što je lepo kad ti mama dođe u posetu...A ti blejiš na Vukajliji , a ručak skuvan...Jojjj što uživam...

7. :))) Ni ja ih nisam stizala :)) Blago tebi, mene čeka ručak u menzi, a šta će da bude, videćemo... :)

8. Bolje ručak u menzi nego da ga sama kuvaš!

9. To je istina, nema šta... :) A i nije toliko loš, lupetam ja malo... :)

10. "Komšija Radoje me je dovezao u čamcu, tj. u njegovoj ogromnoj gumenoj čizmi."

11. Keva mi krčka đuveč, a ja se krčkam na Vukajliji...

12. Šta je ovo ljudi moji? Igre se vratile u igru? Juhuuu
    P.S. Đuveč ke bljak :(

13. Da, otkad nije bilo ovoliko ljudi, i to ovako rano! :))

14. Ko u obdaništu :))) svako vuče na svoju stranu!

15. Nekad nisi stizo ovde da ukucaš kolko nas je bilo...Predražinjo, RD, Tasmaniski đavo, Dioklecijan...Eeeee dobra stara vremena. Al eto, da pišemo neku novu istoriju?:-)

16. Ok onda. Ja se vratio zbog natnat...U jednom trenutku je izgovorila da je na igrama najbolje druženje, i ja se setih-PA DA ČOVEČE , tako si i počeo ovde da blejiš po više sati, i eto, vratih se...

17. Evo i mene... Pozdrav. :))

18. Jeste fino ovde, opuštena atmosfera, sve kul osobe... :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.