Tinejdžeri vukajlije

1. Koja blasfemija! Pa valjda sam ti rekao par puta kol'ko imam godinica. Nego ne paziš, ccc.

2. KP nisam znao da imaš 14 godina.Jebote.

3. Može da ti se digne na tri centimetra dupeta ili sise Mire Furlan. Trućanja starijih tipa "Sinoć mi se nije dig'o" su nezamisliva, provodiš minimum 5 min duže u krevetu da ne izlaziš na oči ćaletu ujutru sa uspravljenim polnim udom.

Nista sto 'ladan tus ili brza poseta doktorki Desanki Sakic ne moze da resi. Mada, moj ujak kaze da ce da mi nedostaju dani kada se budim tvrd i mogu da bijem majmuna do sutra. Hmmm, pitam se da li je u pravu za to...

4. Pored svih onih priča koliko sam ja mala, svašta mi se učinilo, Tulume :)

Cenotaph jesje, još mesec dana.

5. Pa jesi mala, idi spavaj. :)

6. Mlada jesam, u svakom slučaju.
    Pored maloletne od 158 mala nisam :)

7. Nista sto 'ladan tus ili brza poseta doktorki Desanki Sakic ne moze da resi.

kad imaš i mlađu švecu u sobi problem se dodatno komplikuje

8. ХАХАХАХХАХААХАХААХАХ

9. E da i ja ne upisah svoje dimenzije:175 cm,75 kg.Ovo treće na pvt ako vas zanima

10. Joca i Cule...deco, zar o tome pričate?

Mislim da je to moja omiljena tinejdzerska vestina. A i to je potpuno prirodno, budi srecna sto nismo poceli da uporedjujemo duzine.

11. Joca i Cule...deco, zar o tome pričate?

Samo diskutujemo o širokom spektru prirodnih karakteristika koje nosi tinejdžersko doba.

12. Ма нађ'те си жене.

13. budi srecna sto nismo poceli da uporedjujemo duzine.

Добра идеја !

14. Ма нађ'те си жене.

GENIJALNO! Ima li dobrovoljaca?

15. Ћемо сад ил одма ?

16. Eee, aj da vadimo mustange. Pobednik dobija "Pozdrav iz Soko Banje" frulu da ga podseća na falusoidni trijumf.

17. Š'o da ne.Samo reci mernu jedinicu,ja naviko na faćke

18. Сви јунаци ником поникоше!

19. Ххахахахахаххахах Тулуме

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.