Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Šta misliš o čemu ja to? :)
Sta mislis?
EDIT : Reme, kol'ko ti je godina?
Ti nisi normalan... Zar emovke... Brate, ne znam kako uspevas, al' ti se divim.
Ај бре Параћинац, иди сади пољопривреду. Нема бре ништа боље, него кад га варварски утераш у тесну цупи, интегрисану у бледо анорексично тело. Који сте специјалци ви Швеђани.
EDIT : Reme, kol'ko ti je godina?
iiiijuuuu jel ti to mene muvaš?! Bože kuda ide ovaj svet!!!!
Ok, ja se trudim da dokazem da su tinejdzeri (7. razred - 4. godina) bolji od studenata, a on se trudi da dokaze da su studenti bolji od tinejdzera. Jednostavno... I sad ti se obojica nabacujemo.
EDIT : @ Reme
Mrs, nisam derpe. Ne sudi po sebi.
ahahhha e ixsy udelih ti pluseve na sve defke :)
eto vidiš iksi ti njima nedaš pa počeli uzajamno da se muvaju
Ahahah hvala... :)
A kol'ko je tebi godina, ako mozes da podelis informaciju sa nama?
ahahah otkud ja znam, nemam poverenja u šveđane :)
Ja sam i dalje Srbin majku mu. Tamo sam ziveo do prosle godine...
a dobro onda.... :)
A jbg... Bas sam intruder... Ma meni je 18 (tek kao) haha...
Inace ovo je moj drugi profil ovde, imala sam ja i pre nego me banovase (Boga pitaj sto) :)
Брате, у поверењу, Швеђани највећи болесници. Ја игро Ворину са једним, кажем му долазим за пола сата настављамо, враћам се, лик није искључио Скајп, гледа порнић и испушта неке китовске звукове док га дрка. Одма сам га киковао из арена тима.
e ixsy bre nego ne odgovori mi na pitanje, nema nemam pojma :)
ahahah znači vršnjakinja :)
Bože koliko bolesno deluje ovaj forum :)
АЈ ЕМ А ТИНЕЈЏЕР!
reme ja bi joj sad prodo ovo
http://vukajlija.com/i-ja-aj-se-jebemo/244347
Takodje... Nego dusane, sta bi sa asistentkinjom? Vec gotov?