des bre Trikse 100 godina čoveče?
Škola, Manijače, prcaju me kao da sam gimnazijalac + crtanje radova za stručne predmete. Nemam vremena ni da jedem, a ne da visim ovde. Kako ti?
hahah,kao gimnazijalac:) ma eto,dobio otkaz u firmi, odnosno, zatvorili je zbog rada na crno, opet ista priča...dakbe.
E jebem ga, jesi probao negde u inostranstvu nađeš posao? Nema 'leba od ove zemlje, ni za šta, bolje da pališ dok još možeš negde.
ne volim ti ja to inostranstvo, ozbiljno.
Pa dobro, različita mišljenja imamo. Nego, aj na neke veselije teme da pređemo. Je l' bilo skoro baš baš baš dobrog kobjašnjavanja na ovom sajtu?
eeee....nije:)
Pff, znači onda ništa nisam propustio, koje sranje.
Sajt je željan kobjašnjavanja, al' ili su otišli ljudi ili ovi koji su ostali se plaše bana.
Ко се бре плаши бана?
Hahaha, brate, najveća glupost ikad, da se neko plaši bana. Mislim, znam da ima takvih ljudi, ali to je čista glupost.
Има ли нека тинејџерка расположена за коитус? Иначе, скоро сам напунио 16, тинејџерки.
Овђе си нашо да тражиш, ееј!
Ja sam tinejdzer do septembra, pa cu onda da vas terorisem. Al' dok sam jos uvek vas, dajte neku od 15 leta da joj kobjasnim nesto. Analno.
Може и мени од 15, а може и 16. Јавите се на пвт. :*
Pfff, nikako da se naviknem na ovakve upade na ovu temu.
Јебига, неко упада у тему, неко у тинејџерку.
Ја сам увек нежан према тинејџеркама. Знајте то. И имајте ме нуму.
A neko upada u oba.
Коматоуз баца тинејџерке у комутоуз.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
des bre Trikse 100 godina čoveče?
Škola, Manijače, prcaju me kao da sam gimnazijalac + crtanje radova za stručne predmete. Nemam vremena ni da jedem, a ne da visim ovde. Kako ti?
hahah,kao gimnazijalac:)
ma eto,dobio otkaz u firmi, odnosno, zatvorili je zbog rada na crno, opet ista priča...dakbe.
E jebem ga, jesi probao negde u inostranstvu nađeš posao? Nema 'leba od ove zemlje, ni za šta, bolje da pališ dok još možeš negde.
ne volim ti ja to inostranstvo, ozbiljno.
Pa dobro, različita mišljenja imamo. Nego, aj na neke veselije teme da pređemo. Je l' bilo skoro baš baš baš dobrog kobjašnjavanja na ovom sajtu?
eeee....nije:)
Pff, znači onda ništa nisam propustio, koje sranje.
Sajt je željan kobjašnjavanja, al' ili su otišli ljudi ili ovi koji su ostali se plaše bana.
Ко се бре плаши бана?
Hahaha, brate, najveća glupost ikad, da se neko plaši bana. Mislim, znam da ima takvih ljudi, ali to je čista glupost.
Има ли нека тинејџерка расположена за коитус? Иначе, скоро сам напунио 16, тинејџерки.
Овђе си нашо да тражиш, ееј!
Ja sam tinejdzer do septembra, pa cu onda da vas terorisem. Al' dok sam jos uvek vas, dajte neku od 15 leta da joj kobjasnim nesto. Analno.
Може и мени од 15, а може и 16. Јавите се на пвт. :*
Pfff, nikako da se naviknem na ovakve upade na ovu temu.
Јебига, неко упада у тему, неко у тинејџерку.
Ја сам увек нежан према тинејџеркама. Знајте то. И имајте ме нуму.
A neko upada u oba.
Коматоуз баца тинејџерке у комутоуз.