Tinejdžeri vukajlije

1. Матриксу јебачу, не хфалиш се. Дабоме, Буксно.

2. Glupost je hvaliti se time.

3. Диви га, још један Корнелије. лолек
    Ниси јебо, ако нико не зна да си јебо. Сконтаћеш то, кад будеш јебо. Замало хаику.

4. Daj potrudi se da ispadne haiku, lolo.

5. Divi ga matriks, mali matriks!

De si bre ćoeće nema te sto godina

6. Ako jebem dve tinejdžerke od po 16 ljeta istovremeno, el se smatra to legalnim pred zakonom?

7. сматра се, старије од 16 је легално

8. koliko je ova tema preterano gej, nije dobro koliko je gej. sama reč tinjejdžr je mnogo gej.

9. Шта се бре опет курче ови старци ? Бежите нам бре са теме више !

10. Čuli da dolazi mesečka na temu, pa pokušavaju da je presretnu

11. Čuli da dolazi mesečka na temu, pa pokušavaju da je presretnu

Ja sam obećana već, džabe.. lolo
    A nisam valjda jedina ženska koja ovde obitava? Uh, šta ću ja sa vama tolikima, nije zanimljivo.

12. Trenutno jesi. Imali smo Maloletnu Budalu(skroz kul dete, jedan od omiljenih mi posetilaca ove teme), pametnicu, Milicu Dholl, Komercijalni predah, al' sve su ili banovane ili batalile vuku.

13. Znači, lajferišu. Ili uče. lolo
    Ja neću ništa od ta dva, meni lepše ovde. :)

14. el ovo neka BGAVO rubrika?

15. Ова тема служи за брисање носића. Шалим вас, симпа сте :Д

16. Jel mogu owdje da postawim pitanje, ima neshto shto me muchi?

17. Svidja mi se jedan detzxko a ne znnam kako da mu pridjem. Mozhe li neki sawjet pliiiiz looda sam za njim skroz <3

18. pljesni ga po go0zi na welikom odmoru <3

19. Vech sam to jednom uradilla i on me je uhwatio za pichkoO al poslije toga nishta. TOTALLNO SAM ZBUNJENA MOLIM VAS POMOZITE!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.