Tinejdžeri vukajlije

1. Дучеки, од дупликата имам шарено цвеће димензија 15х15цм, срцуленца димензија 13х13цм, и салвету са сликом бенда Тејк Дет у минт стању, димензија 16х16цм. Шта нудиш?

2. Ја имам само један дупликат, љубичаста са сликом Жељка Јоксимовића, али ти не могу дати јер ми много значи. Поклонила ми ју је сестра за 22. рођендан.

3. ne kenjaj da imaš salvetu sa Žeksijem na slici

HOĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
    AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

4. Могу ти дати једну са Салетом Поповићем, али зузврат тражим сто ружа за мој 28. рођендан. Може?

5. Ne želim Saleta , ako imaš Darka Lazića i to dolazi u obzir

EDIT

Sale na salveti se sove Salvet Popović

6. Имам само део његовог лица, тј. очи.

7. e jebi ga , ništa onda.

8. Ај видећу кад буде бувљак, баба ми често иде па ако наиђе на неку добру.

9. ajde , pa pusti pvt kad nabaviš

10. Наравно, и ти покушај да набавиш слику Конана.

11. Ja sam vid'o kod mene u diskontu Juveove salvete. Koštaju sto trijes i nešto kinti. Ne zajebavam se. I da, od skoro zvanično nisam tinejđer. :(

12. На вукајлији су сви тинејџери без обзира на старост!

13. Сви смо ми тинејџери у души.

14. Alo, bre, kakav je ovo brezobrazluk, bre?!!!11
    Kad ja nisam tu napiše se dvajespet strana, kao veteran ove grupe i teme kapiram da imam pravo da budem obavešten kad se nešto napiše ovde!!!!!11!!2

15. Наравно! Ја постајем почасни члан. Апелујем да се едитује први пост. Пошто уђох у тридесету а један од ветерана сам што ти кажеш. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.