Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Да се и ја упишем у ову тему али аутори би требало да ме познају. Тј да познају мој бановани налог.
не знам за тинејџере вукајлије ал готивим тин порн њхохокњок грок хњок
aktivirajteee see mnogo ste neaktivni
Ево ме, али овде ће бити спепчинчуге највеће оне. . .
имате рибу тинејджери и колико сте заједно ако имате а ако немате сте имали некад? Односи се и на даме само у питању је јел сте имали момка.
Ау како геј питање ал ајде да активирамо.
Ne, ja sam bogalj pff hahaah
http://www.youtube.com/watch?v=iSrCZY6EUgk
EEEEEEEEEEEJ DOLETI MALA VEŠTICEEE TU NA MOJE CRNE CVIKEREEEE
Reme, editovan prvi pos'. Kad me ne bude mrzelo, napraviću listu avtora koji su doprineli temi pa ću je turiti tamo.
Do kad se računa da smo tinejdžeri?
Ja sam fizički tinejdžer...
Kul Hujo, Vesnam, dok god imaš "tin" u broju godina. Znači sa 20 prestaješ da budeš tinejđer.
Imaš ti Vesna još vremena, polako. :)
Vid što je dobro, nijesam za to znala. Ne znam kako mi prije nije palo na pamet. Nijesam ni razmišljala o tome.
No dobro, još neko vrijeme ću biti tinejdžer. Kako ste svi?
EDIT:
To ja čisto informativno pitam. :)
Bole nas stare kosti. Ninka se žali kako ima ispit za 11 dana. I taj jedan mu dovoljan za uslov. A šta ja da kažem. 2 mi trebaju za uslov.
To jest 4, ali 2 od ta četiri znam. Jedan sam i položio, ali ću da ga poništim.
Nemoj da te Ninka čuje.
Ti si lud, što poništavaš ispit jebeni
Zato što će biti frka za smer ako ne poništim. Ne smem da rizikujem da odem na neku fizičku elektroniku ili elektroniku kad me apsolutno ne zanima da se time bavim, a usput, ruku stavljam da bih tu obnovio godinu, tako da mi isti kurac.
Da.
Kapiraš šta hoću da kažem? Stava sam da mi je bolje da padnem prvu godinu, pa da upišem smer koji hoću nego da dam u roku na smeru koji neću.
remenski, kol'ko je vama poništavanje ispita?
kod nas je 3500 i to mo'š da uradiš samo u roku od tri dana.
tako da se ja oprostila od toga, iako sam planirala :D