brate, makar na forumu ljudi svesno zajebavaju paljevine. To ti je klasično trolovanje. Da se razumemo, meni je Ekatarina do jaja bend, ali mi je stvarno smešno kad se neko primi na običnu zajebanciju.
Vidiš ja zato i gotivim Riblju Čorbu, koliko god da su se srozali sa kvalitetom poslednjih godina. Ni u jednom trenutku se nisu povukli. On može da gostuje kod Saše Popovića al' će da ode obučen kao roker i zajebavaće debile tamo. Što se njegovog života tiče, jebi ga. Nikoga nije pozvao na linč, nikoga nije ubio. Bio je protiv svih kasapina sa vlasti. Otišao u politiku, ali jebi ga, ima pravo na to.
1. Ukucajte ovaj text u google translate:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee maiku
2. Stavite prevod English to English ;
3. Kliknite listen.
Tako zvuči Yugo kad je -10 .
:DDD
Ljudi, Brega je dosta uradio za rok. Krivo mi je što se jebava sa turbo folkom, ali poštujem ga i dalje zbog onoga što je pre uradio. YU GRUPU I BRAĆU JELIĆ NEVEROVATNO CENIM! GENIJALCI!
Ne zaboravi Zemlja za nas.
Upravo, bilo je do jaja tad, makar što se muzike tiče.
SVIRAO JE DEJVID BOVI!
I smak.Mada me Točak iznervirao.Povukao se pred najezdom seljaka,umesto da ostane i bori se za Rok.
Moram da palim.Laku noć
brate, makar na forumu ljudi svesno zajebavaju paljevine. To ti je klasično trolovanje. Da se razumemo, meni je Ekatarina do jaja bend, ali mi je stvarno smešno kad se neko primi na običnu zajebanciju.
EDIT: Laku noć!
Aj laku noć :D
I Brega i Alen su ostali da se bore za rok, al' ih povukao neki vir. Šatro.
Brega se borio? MOLIM?! Pa lik je sada jedan od najgorih sabana trenutno u zivotu... -.-'
Jeb'o ga kalasnjikov i onaj njegov budjavi BZSS...
JEBO JE SMAK, JEBACE PONOVO!, Snimaju novi album.
Brega pička prodana. Duša me zaboljela kad sam viđela onaj njegov i Čolin 'spot'.
Vidiš ja zato i gotivim Riblju Čorbu, koliko god da su se srozali sa kvalitetom poslednjih godina. Ni u jednom trenutku se nisu povukli. On može da gostuje kod Saše Popovića al' će da ode obučen kao roker i zajebavaće debile tamo. Što se njegovog života tiče, jebi ga. Nikoga nije pozvao na linč, nikoga nije ubio. Bio je protiv svih kasapina sa vlasti. Otišao u politiku, ali jebi ga, ima pravo na to.
лице ка ветру, с ветром уз лице
:O Pa što onda nosiš one sive, nike? o.0
Ja volim poeziju Milana Rakića.
Jel' voli neko, bre, vojne cizme?
I to one, iz JNA, ne one fensi koje imaju americki marinci.
1. Ukucajte ovaj text u google translate:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee maiku
2. Stavite prevod English to English ;
3. Kliknite listen.
Tako zvuči Yugo kad je -10 .
:DDD
kako što jbt. pričate o patikama koje nosite! eeeej! o patikama koje nosite! gledajte se bre na šta ličite! EKV kurac palac! jeste normalni vi bre?!
"I Brega i Alen su ostali da se bore za rok" koji kurac šta?! Culle razočaro si me jbt. čoeče!
"I Alen i Brega su bili šmekeri." pa daj ljudi jeste vi normalni?!
šta slušate vi?! vi ste ova kao ne fensi varijanta, šta? otpadnici? ne kapiram. kaka vam je ovo tema uopšte? koji ću ja kurac ovde?! jbt. ne kontam.
ovo vam je deco rok n rol!
http://www.youtube.com/watch?v=pkKBqRkaUDw
Ljudi, Brega je dosta uradio za rok. Krivo mi je što se jebava sa turbo folkom, ali poštujem ga i dalje zbog onoga što je pre uradio. YU GRUPU I BRAĆU JELIĆ NEVEROVATNO CENIM! GENIJALCI!
Nisi skapirao ironiju, jebi ga.
Izuzetak :D A nađu se poneke dobre patike ali sve u svemu ne volim marku.