kako što jbt. pričate o patikama koje nosite! eeeej! o patikama koje nosite! gledajte se bre na šta ličite! EKV kurac palac! jeste normalni vi bre?!
"I Brega i Alen su ostali da se bore za rok" koji kurac šta?! Culle razočaro si me jbt. čoeče!
"I Alen i Brega su bili šmekeri." pa daj ljudi jeste vi normalni?!
šta slušate vi?! vi ste ova kao ne fensi varijanta, šta? otpadnici? ne kapiram. kaka vam je ovo tema uopšte? koji ću ja kurac ovde?! jbt. ne kontam.
ovo vam je deco rok n rol!
Odrastao sam uz r'n'r. Slušam ga od kad znam za sebe. Sad će evo 19 godina. Znam maltene svaki Yu rock bend, ovde se povela priča o roku. Znači, slušam sve od onih najmanje poznatih, do nekih ekstra poznatih. Ja patike nisam pomenuo. Pisao sam tekstove i pričao o nekim ljudima iz sveta roka. Pročitaj komentare malo bolje, biće ti jasnije.
"ali sve u svemu ne volim marku." to je sad in. znaš ono, ne gledam tv, ne slušam narodnjake i ne nosim najke. bljutava fora, jako.
Najk sam nosio, ne Er maks, ali sam nosio, narodnjake slušam kad moram (čitaj na žurkama), po meni ne možeš da provališ šta slušam dok ti ja ne kažem, Skadarliju volim.
Zamisli, može mi biti! Ogavna je marka. Jebena trenerka je sto pedes' eura, a neko od tih para živi 2 mjeseca. I odvratne su, jesu. Da imam milione i dalje bih mrzjela tu marku.
I to one, iz JNA, ne one fensi koje imaju americki marinci.
'Oćeš to ti da mi ih kupiš? :D
"ali sve u svemu ne volim marku." to je sad in. znaš ono, ne gledam tv, ne slušam narodnjake i ne nosim najke. bljutava fora, jako.
Ja imam ćaletove, milicijske. Rado ih nosim.
"I Brega i Alen su ostali da se bore za rok" koji kurac šta?! Culle razočaro si me jbt. čoeče!
"I Alen i Brega su bili šmekeri." pa daj ljudi jeste vi normalni?!
šta slušate vi?! vi ste ova kao ne fensi varijanta, šta? otpadnici? ne kapiram. kaka vam je ovo tema uopšte? koji ću ja kurac ovde?! jbt. ne kontam.
ovo vam je deco rok n rol!
Odrastao sam uz r'n'r. Slušam ga od kad znam za sebe. Sad će evo 19 godina. Znam maltene svaki Yu rock bend, ovde se povela priča o roku. Znači, slušam sve od onih najmanje poznatih, do nekih ekstra poznatih. Ja patike nisam pomenuo. Pisao sam tekstove i pričao o nekim ljudima iz sveta roka. Pročitaj komentare malo bolje, biće ti jasnije.
KanameTosen, možeš elegantno napustiti objekat.
Jel' mi ti to nudis dupe za male pare? :D
Канаме који ти је? Ај нас учи о року. Можда си у бенду па си кул.
Najk sam nosio, ne Er maks, ali sam nosio, narodnjake slušam kad moram (čitaj na žurkama), po meni ne možeš da provališ šta slušam dok ti ja ne kažem, Skadarliju volim.
"KanameTosen, možeš elegantno napustiti objekat." kaka nekvalitetna prozivka. :D
Yu rock bendovi su doveli do narodnjaka, to je fakat.
Један је Ракић.
Šta vam je svima bre??? Što ste se nadrkali odjednom??? Super atmosfera bila kad sam doš'o.
Tako lepo diskutujete o rok muzici, a ja prepesacio po zimi od grada do kuce pa me mrzi da pisem.
Ja zato nisam izlazio, pustio sam devojku da šeta s drugaricama, a još mi grad daleko pa mi sve mrsko da hodam po ovom minusu.
edit
A i šetao sam popodne, ispunio kvotu.
Zamisli, može mi biti! Ogavna je marka. Jebena trenerka je sto pedes' eura, a neko od tih para živi 2 mjeseca. I odvratne su, jesu. Da imam milione i dalje bih mrzjela tu marku.
I ne stavljaj mi taj pederski smajli!!!
Stvarno je bezveze ova fora sa (ne)nošenjem nike patika ili čega već.
A narodnjake je ok slušati, na žurkama.
Realno. Jedan od najboljih naših pesnika, pored Dučića.
Obožavam Jasiku.
Канаме је просветљен, учите од њега децо.
Rakića je odličan. Disa obožavam.
Ahahahahahaha Taj rad. :DDD