Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ko god mi se suprotstavi lolololo ali ozbiljno, sutra imam takmičenje, radim samo borbe pa malo da ih šljivim :)
edit: da milice, možda neko i dođe :)
Ja to šljivljenje u drukčijem kontekstu koristim.
Srećno burazeru sve da ih izdžekičenišeš,si me razumeo?!?!
ne bre to šljivljenje nego da se vraća kući sav modar, ti to dižeš glas na mene, OĆEŠ NA ZUBIMA DA TE NOSIM? xD
Srećno, Nikola :)
Апсинтирам !
Nikola, kara te?
Mojne džonija da diraš!
Nije gej!
EDIT:Kad pre smak sveta?!?!?!
hujo kako izvlačiš iz konteksta, pod 1. to je žensko pisalo, znači odsustvo alatke pod 2. nije pedofil pod 3. mnogo smo daleko, hvala milice :)
Bjež' bre, vidi kako je ovo izmijenio :D
Pa lik trenira karate, koliko ja znam, nemoj da mi izvrćeš riječi! :D
NIKOLA
http://www.youtube.com/watch?v=vqKlGVeAkrQ
lolololololololololo
Prvo,ja sam mislio da te ona pita kara li te iko.
Drugo, odgovor na tvoja tri uslova da nemoš' perverzije d'izvodi stobom
1.Dildo bato,dildo.
2.Dve godine razlike je ništa.
3.TELEKINEZA!!!(tele kineza nije tele koje je rodio kinez,nego sposobnost da se objekti pomeraju bez fizičkog delovanja na njih!)
mi nemamo oružja, samo šutevi i udarci ros :)
JA PEDOFILIŠEM!
dildo? pih to polomim jednim kratkim udarcem, milice sad se pazim od tebe, jeb'la te telekineza kad ne znaš ni šta je to
Ja ne znam šta je telekineza? Ja sam majstor telekineze!
Ne, ozbiljno, kad sam rekla da ne znam i otkud to tebi?
nisam to rekao tebi milice već huji :)
Ja sam objasnio oba značenja reči!!
Ja sve znadem!!
ti nemaš pojma ni o čemu :)
Jeste l' kad probali zapaljeni čips?
nikad, jesi ti ikad jela krompir ispečen u žaru logorske vatre? kao da je kuvan :)