Tinejdžeri vukajlije

1. Ja vas sa žalošću obaveštavam da moram da vas napustim na nedelju dana.
    Zasr'o sam u školi.
    NE DAJTE DA TEMA UMRE!!

2. meni moji oce da oduzmu racunar i gitaru zbog ocena

3. Au, brate... Meni je ćale sve živo uzimao, al' gitare mi je uvek ostavljao...
    Inače, nisam ni ja ništa bolji, ako mi ćale ode u školu, najebaću k'o prase pred januar. :D

4. Мене боли туки, мени кева ставила шифру на комп, провалио сам је после 5 минута, а она и даље мисли да не знам. :)

5. Cccc. Učite deco, koristiće vam to mnogo u životu.

6. рос нећу да ти кажем, реме петак је, учићу у недељу, кад ми кева буде кући. :)

7. ja utorak popravljam matematiku
    za vikend cu se odvaliti od ucenja

8. Nikola nisam mislio sad jebo ga ja baš. Inače učite deco. Šta se vi žalite bre. Ja u ponedeljak - matematiku i sociologiju, utorak - nemački, biologiju, sredu - filozofiju (160 strana), četvrtak - hemiju i ustav, petak - informatiku

9. Ја се не жалим, мени сад најлакше, завршавам осми па попуштају, сад ни не идем нешто у школу а ни не пропуштам много, учим сад за малу матуру. :)

10. Је л’ ви сад полажете пријемни нормално као и ми до сад, или оно 5 предмета?

11. Ima bar 16 godina.
    Vi's da se jebe. :)

12. Ima bar 16 godina.

имам бар 16.

Vi's da se jebe. :)

пф, по чему то? :Р

13. имам бар 16.

I dalje sam najstariji. :)
    Lololo

A odkude si?

14. Kako ste mi vi?
    Umrla tema kad ja dođoh lololo

15. ЈЕААААААААААААААААА

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.