Tinejdžeri vukajlije

1. Ja vas sa žalošću obaveštavam da moram da vas napustim na nedelju dana.
    Zasr'o sam u školi.
    NE DAJTE DA TEMA UMRE!!

2. meni moji oce da oduzmu racunar i gitaru zbog ocena

3. Au, brate... Meni je ćale sve živo uzimao, al' gitare mi je uvek ostavljao...
    Inače, nisam ni ja ništa bolji, ako mi ćale ode u školu, najebaću k'o prase pred januar. :D

4. Мене боли туки, мени кева ставила шифру на комп, провалио сам је после 5 минута, а она и даље мисли да не знам. :)

5. Cccc. Učite deco, koristiće vam to mnogo u životu.

6. рос нећу да ти кажем, реме петак је, учићу у недељу, кад ми кева буде кући. :)

7. ja utorak popravljam matematiku
    za vikend cu se odvaliti od ucenja

8. Nikola nisam mislio sad jebo ga ja baš. Inače učite deco. Šta se vi žalite bre. Ja u ponedeljak - matematiku i sociologiju, utorak - nemački, biologiju, sredu - filozofiju (160 strana), četvrtak - hemiju i ustav, petak - informatiku

9. Ја се не жалим, мени сад најлакше, завршавам осми па попуштају, сад ни не идем нешто у школу а ни не пропуштам много, учим сад за малу матуру. :)

10. Је л’ ви сад полажете пријемни нормално као и ми до сад, или оно 5 предмета?

11. Ima bar 16 godina.
    Vi's da se jebe. :)

12. Ima bar 16 godina.

имам бар 16.

Vi's da se jebe. :)

пф, по чему то? :Р

13. имам бар 16.

I dalje sam najstariji. :)
    Lololo

A odkude si?

14. Kako ste mi vi?
    Umrla tema kad ja dođoh lololo

15. ЈЕААААААААААААААААА

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.