Tinejdžeri vukajlije

1. Тинејџери Вукајлије, уједините се.

2. Реме, честитам.

НЕ ЈЕБЕМ ТИНЕЈЏЕРКЕ

3. Pajko brate, ti i ja ćemo da zalijemo na pecanju :) Šalabajzer zvao da pecamo tamo kod njega, a majku mu lepo izgledaju tereni. :)

4. POKUŠAJ VOĐENJA RAZGOVORA:

C-C-C-COMBO BREAKER

5. Ви се 0 од јебача, и 0 од аутора за мене :)

ЈЕБЕМ ПУНОЛЕТНЕ ДЕВОЈКЕ

6. Evo da i ja probam(pošto već ne jebem):
    I ja sedim za kompjuterom i pokušavam da napišem neku defku,ali ne ide,nemam u poslednje vreme inspiraciju,al' ajde da izbacim nešto,barem jednom u mesec dana,možda bude bila dobra :)

7. Čestitam reme.Kod mene maloletna ista stvar ne mičem se iz kuće.Mrtav sam ovih dana.Ideš li gdje veceras sa Srpsku novu?

8. Fala maloletna, fala Đanki :) inače ljudi i ljudkinje štas dešava ođe? Kak idu pokušaji vođenja razgovora i zašto ne idu?

9. Fala cenotaph. Ti koliko godina imaš? Jes mlađi il stariji tinejđer?

10. Ne pitaj reme,ovi su promašili temu,pa sad ovde jebu
    ukratko,zbog toga...
    Inače udelih ti par pljusova,mada ću neke defke da ostavim za kasnije :)

11. Ja sam stariji tinejdžer. Takozvani, neTinejdžer, lololo.

12. Fala i tebi matafaka, ček a ova tema ima temu? :) Šalim se, ma nema veze, pusti ljude malo, verovatno je interesantno posmatrati ovu i još par tema kao neko neutralan, sa distance. Kladim se da liče na mentalnu instituciju, i to mi je do jaja :) jebga, a i nije loše što ovde jebu, ovde ne mogu da navuku boleštine, samo mogu da pokvare oči.

13. Јел сам поменуо да ја јебем ?

14. Koliko si tineđer tulume? šta imaš 19 godina? Jel tako beše?

15. verovatno je interesantno posmatrati ovu i još par tema kao neko neutralan, sa distance

Jeste nekako do jaja kad se isključiš iz razgovora na trenutak...taman sad kad pišem defku,da odmorim oči od ovolikog spemovanja ;)

16. Jebena elektro distribucija.Uvjek se možeš osloniti na njih.Nestalo je struje na jebenu Srpsku novu godinu.Reme imam 16 god.Maloletna pa kad vama počinje škola?

17. Meni u ponedeljak. Mada sam čula da ćemo možda krenuti u sredu, jer su neki radovi. Daj bože! :D

18. Još malo pa ću imati 20, iako mi se odavno čini da imam toliko.

19. Nama tek 24-og.Al su nas zato dovukli 31 decembra u školu.Meni to nije bio problem jer sam kao prava nofajlčuga proveo ovde Novu...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.