Овако , мој проблем је у томе што ја пишем на овој теми а нисам тинејђер ни духом ни телом ,Духом сам на нивоу предшколског узраста а телом , па ,одраслог , комплетног човека.Е сад , како да ми превазиђемо овај "генерацијски јаз" везан за ову тему?
...............
И да , ДАНКЕ ЈЕБЕ НАЈВИШЕ ОД СВИХ ТИНЕЈЂЕРА!!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ШИБАМ САМО ТАКО !
УНИШТАВАМ НА СИТНЕ КОМАДЕ КАД ЈЕБЕМ!!!
De de smirite se djeco, da čujem šta ima kod vas.Tinejđerski problemi...
Ја имам проблем.Смем ли да га изнесем пред конзилијум?
Cenzuriši Laki.
Može maloletna.Sutra u školu a?
Овако , мој проблем је у томе што ја пишем на овој теми а нисам тинејђер ни духом ни телом ,Духом сам на нивоу предшколског узраста а телом , па ,одраслог , комплетног човека.Е сад , како да ми превазиђемо овај "генерацијски јаз" везан за ову тему?
...............
И да , ДАНКЕ ЈЕБЕ НАЈВИШЕ ОД СВИХ ТИНЕЈЂЕРА!!!
НАРАВНО, НАЈВИШЕ ЈЕБЕМ ОД СВИХ ТИНЕЈЏЕРА !
ЈЕБАЛИЗАЦИЈА ВУКАЈЛИЈЕ !
Hmm, mogu tražiti od modova da ime teme promjene u "Tinejđeri i oni koji se tako osjećaju".Šta misliš?
ЈЕБАЛИЗАЦИЈА УЗИМА МАХА!!!
Јеботе , моје визије се оствариле , цео сајт је јебо једно време ,сада то мало јењава......
Ја јебем иако сам тинејџер, то ме не СПРЕЧАВа !
Pa maloletna nemoj se pojaviti u školi do sledećeg ponedeljka.Reci da si slavila.Slava se tri dana slavi.Ili zapali školu. :D
ЈЕБАЛИЗАЦИЈА ПОЧИЊЕ СУТРА !
СПРЕМИТЕ СЕ
ЈЕБАЛИЗАЦИЈА ВУКАЈЛИЈЕ
Малолетна будало , ти и не смеш да се јебеш док не напуниш 18.... то је НО-НО за сад ...... али ти буди бунтовник , зајеби систем .... :))
ЈЕБАЛИЗАЦИЈА ВУКАЈЛИЈЕ ЗА 20 САТИ
Nisam ti ja više tinejdžer, dvaes' godina imam. Mator konj. :)
Лаки је са мном, за Пекета не знам !
Zato što sam odrasla osoba samo po godištu.
Dzankee je 15-godišnjak.Nemoj da te zbuni njegovo elokventno izražavanje...
Zato što sam odrasla osoba samo po godištu.
Истина.
ЈА ЈЕБЕМ
Nema tinejđera puno sad, zato ću večers da okupim sve tinejđer do tinejđera i jednog moda da pripazi na spemere.