U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dzankee je 15-godišnjak.Nemoj da te zbuni njegovo elokventno izražavanje...
ЈА ЈЕБЕМ
True. :)
Ххаахаххаахааххаха
Знам да сте нејебачи, јеби га, можда једног дана изгубите невиност љољоољољољ
ЈА АРЧИМ
Па нормално, кад су сви нејебачи, овде једино ја јебем од тинејџера.
bardan
Pravda za Edvarda!
Арчим.
Како он може да буде шмекер кад је женско ?
То ти је ко да кажеш да је Лејди Гага добра певачица, а она је у ствари МУШКО.
Kad razmislim, pa ja sam pičkast.Imam kožu bjelu kao sir i nemam dlake na rukama i nogama i teram friz na gore.Jebote.
Nego jesi vidjela defku o maloletnicama...
Арчим пунолетне девојке.
Bilo bi prekul da se tema zove "TinejĐeri: društveni paraziti ili stereotip". ^_^
Bili bismo kul tinejđeri koji prate trendove.
Obrisaše je pa ne stigoh linkovat.Defka je bila nešto kao "Maloletnice, što mlađe to slađe...
Па тинејџери не јебу, овде само ЈА јебем.
Ја сам кул и кад јебем и кад не јебем.
Ti se baš ponosiš svojim godinama.Paradoks je to što kad smo mlađi želimo biti stariji a kad smo stariji želimo biti mlađi.Serem.Ništa odo ja u svoju jazbinu da lupam po bubnju...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...pa dobro, onda idem i ja, nemam šta da radim ovde. Smor. :D
Ne sereš. Samo ono za Edvarda.
pravda za tinejdzere;)
Naravno.
Ja kao prectavnik tinejdzera predlazem da idete nesto da jebete no sto nolajferisete
evo,bas sam krenuo...
Da da...
Ja jebem.
jel ti radis nesto osim sto jebes?xD