Tinejdžeri vukajlije

1. Ako, sinak. Samo nek' si mi ti živ i zdrav. :)

2. ajd neko nek mi raportira.Sta se desava na dragoj mi temi?

3. Umrla. Sad cemo da je ozivimo, nadam se. Udahnemo joj novu mladost i tako... A onda ce Dzankee i ostali da dodju da jebu na njoj, pa cemo da se sklonimo, pa tako u krug.
    A sad:
    Kako je bre kolege tinejdzeri, kako je?!

4. Maloletna, kol'ko ti bese ono imas godina?

5. Kako vam je prosao pocetak poolugodista?

6. Ma bre pitam kol'ko si matora u dusi. Ono, odprilike.

7. OK što predaju,ali ja test iz latinkskog u petak.Da li je bre to zdravo?

8. Standardno sranje. 'bem ti skolu i budalu koja smislja plan i program. A profesor geografije nam dao test odma' na pocetku.
    Ja kazem SMRT FRANCUSKOM!!! I geografiji...

9. Тинејђери , јебете ли што?

10. Here we go again.
    Da, sinoc sam ti jeb'o sestru. Pozdravi je. -.-'
    Brate, sto moras da spemujes toliko, jebeno je dosadno vise, mozda sam napacen, k'o sto aurora rece (HVALA AURORA) ali ne smaram ljude sa jednim te istim sranjem...
    EDIT : @ maloletna
    Ma tesko, ne znam. Profa nam je Britanac pa 'oce malo da... kako kazem, kaki. Pa onda malo komplikuje situaciju, al' je ovako ok.

11. ja sam puko,sutra treba da odgovaram latinski-.-

12. LATINSKI!?!? SMRT LATINSKOM!!!!!!1!!1!

amin.

13. Jao, siroti Blek.

Evo, kod mene u mojoj najdražoj gimnazijici je jako teško, ali ja sam štreber, tako da mi nije loše. :D Šalim se. Ono. Delimično. :D
    Ali mrzim latinski, jer nam je profa matori pedofil koji me maltretira jer misli da jesam štreber, i dok ostale devojke u razredu dobijaju pet ni za šta, ja koja sam svima uradila jebeni kontrolni, dobila sam zaključnu ČETIRI.

I prosek 4.93 zbog toga!!!

14. A vidi jebote neko oživio temu a da nisam ja...

15. Muahahaha, ipak mi je drago sto ne moram da se nosim sa "velicinama" Paracinske Gimnazije... Kol'ko su ti ljudi ubiVeni u mozak, jos KAKO su tako ubiVeni u mozak me je oduvek intrigiralo. Glupost ljudskog roda, ovaplocena u prosveti, kuku nama...

16. Pa nije tako loše. Nego, što si ti tako namćorast u poslednje vreme?

Ćao, Ceno, kako je tvoj idol, Edvard? :P

17. Sad sam srećan.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.