Tinejdžeri vukajlije

1. Fino maloletna obožavam Edvarda, motam buksne, jedem kolače i radujem se što mi je škola tek u ponedeljak...

2. @ maloletna
    Pa, sad sam... k'o nadrkana veverica. Pokusavam da budem fin prema ljudima za promenu, i da ne budem vise cinicni kreten, al' sto se ja vise trudim, to su ljudi gori, tako da...
    Sto pitas?

3. Прецтавник тинејџера у јебању из БЕК

4. Знам, ја јебем.

5. Pih, pa da si mi posjetila avatar vidjela bi da je vampirče tu stajalo poslednja 2 dana.Ali danas vidjeh ovu temu http://vukajlija.com/forum/teme/2323 i rekoh sebi da moram da upozorim ljude:
    http://i51.tinypic.com/nwcxtu.jpg

Nego Šveđanine što toliko hejtujete Roberta.Jel to možda...LJUBOMORA

6. Јел сам реко да јебем ?

РОБЕРТ ГЕЈ

7. Ne, ne Roberta, nego Edvarda kao lika. Jebe mi se za Roberta, lik ne ume da glumi, al' sta mene boli racku za to?
    Ne, Edvard je problem. Lik je sramota za vampire, patetican i jadan... DO KOSKE. MA VRATITE NAM PRAVE VAMPIRE!!!

8. РОБЕРТ ЈЕ ДЕРПЕ

9. РОБЕРТ ЈЕ ДЕРПЕ

Istina, istina...

10. meni katastrofa sto se tice latinskog u gimnaziji..sva sreca pa ga imam samo prvu godinu..

11. Šta ja znam, ja ne volim njanjave stvari, pa tako ni njega. :D

:ustaje i aplaudira:

12. Dzanke ograničen si ko pepeljara.Činjenica je da je Edvard kao lik u knjizi ziljaw i pomalo pederski ali Robert je dobar glumac, dobar pjevač i jebe više nego što ćes ti ikad...

13. @dzankee
    arcis me u zdrav mozak,koliko si naporan.xD

14. Тинејђери , јебете ли сада што?

15. Нико не јебе више од мене.

ПРИХЕФТАВАМ !

16. dobices nobelovu nagradu za jebanje..xD

17. Brate, si ti gej za Roberta ili...?
    Kako god. Sta mene briga.

ЈА АРЧИМ

:facepalm:

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.