Tinejdžeri vukajlije

1. ne znam,ja samo kopipejstujem

2. More ole koristi vukajliju!
    http://vukajlija.com/pajdoman/100092
    Limša se bre.Ti si ovde iskusni dingospo.

3. Ipak je ljepše kad citiraš, jasnije je. Velikim slovima napišeš citat, prekopiraš tekst i napišeš tatic, isto velikim slovima.

I bude ti ovako.

4. Ipak je ljepše kad citiraš, jasnije je. Velikim slovima napišeš citat, prekopiraš tekst i napišeš tatic, isto velikim slovima

5. De De De De De De
    OVO je kanal DE!

6. Hujo,ja isti kao i vi...zaustavio bi vreme i ne bi vise stario...ali jebiga jednog dana cemo morati postati ko ovi jebeni matorci isti takvi smaraci

7. Eto, Ollanik, Bravo :D

8. jedan bambi za mene ::::)))))))

9. Hujo, ako pikiraš da skineš Đanka, moraš, prvo, da prebaciš na ćirilicu, pa tek onda možemo da pričamo... :D

10. Ja samo da pojebem nešto,pa ću onda da zaustavljam vreme.
    A inače,divim se matorcima koji su uspeli da ostanu deca,a da ne propadnu u životu.

11. Hujo, ako pikiraš da skineš Đanka, moraš, prvo, da prebaciš na ćirilicu, pa tek onda možemo da pričamo... :D

Što bi skido Đanka?
    I dokle više sa jebenim smajlijima?!?!
    Jebem vas u uši :)

12. Hujo,svako se moze snaci i da ne propadne...ima mnogo poslova koji su odvratni ali je plata vrhunska

13. Pa, ono... Nebulozni, nepovezani postovi, š'a znam... SMAJLI! :D
    Čisto iz ziljavluka... :D

14. Jel taj smajli meni u inat?!?!
    EDIT:Ovo se odnosilo na culeta,a ti si me,čvarče,duboko povredio.
    A moj post nije bio nepovezan.Olanik je napisao
    : DDDDD
    A ja sam izbacio tačkice i dodao e e e e ovo je kanal u celu priču.Šta je tu nepovezano meni nije jasno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.