Tinejdžeri vukajlije

1. ne znam,ja samo kopipejstujem

2. More ole koristi vukajliju!
    http://vukajlija.com/pajdoman/100092
    Limša se bre.Ti si ovde iskusni dingospo.

3. Ipak je ljepše kad citiraš, jasnije je. Velikim slovima napišeš citat, prekopiraš tekst i napišeš tatic, isto velikim slovima.

I bude ti ovako.

4. Ipak je ljepše kad citiraš, jasnije je. Velikim slovima napišeš citat, prekopiraš tekst i napišeš tatic, isto velikim slovima

5. De De De De De De
    OVO je kanal DE!

6. Hujo,ja isti kao i vi...zaustavio bi vreme i ne bi vise stario...ali jebiga jednog dana cemo morati postati ko ovi jebeni matorci isti takvi smaraci

7. Eto, Ollanik, Bravo :D

8. jedan bambi za mene ::::)))))))

9. Hujo, ako pikiraš da skineš Đanka, moraš, prvo, da prebaciš na ćirilicu, pa tek onda možemo da pričamo... :D

10. Ja samo da pojebem nešto,pa ću onda da zaustavljam vreme.
    A inače,divim se matorcima koji su uspeli da ostanu deca,a da ne propadnu u životu.

11. Hujo, ako pikiraš da skineš Đanka, moraš, prvo, da prebaciš na ćirilicu, pa tek onda možemo da pričamo... :D

Što bi skido Đanka?
    I dokle više sa jebenim smajlijima?!?!
    Jebem vas u uši :)

12. Hujo,svako se moze snaci i da ne propadne...ima mnogo poslova koji su odvratni ali je plata vrhunska

13. Pa, ono... Nebulozni, nepovezani postovi, š'a znam... SMAJLI! :D
    Čisto iz ziljavluka... :D

14. Jel taj smajli meni u inat?!?!
    EDIT:Ovo se odnosilo na culeta,a ti si me,čvarče,duboko povredio.
    A moj post nije bio nepovezan.Olanik je napisao
    : DDDDD
    A ja sam izbacio tačkice i dodao e e e e ovo je kanal u celu priču.Šta je tu nepovezano meni nije jasno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.