Tinejdžeri vukajlije

1. jesje, ladovina. Nema slava, rodjendana i porodicnih okupljanja. Svedska je najbolji izum jos od toalet papira! :D

2. Odoh ja .Slava a nisam se napio.Vozdra.

3. Napij se i za nas koji nismo pomirisali alkohol pola godine.

4. Gde je Fešta tu je fešta!

5. osećam se posebno tinejdđerski danas

6. Da, a di nam se dala maloletna?

7. KP dugo nam te nema de si se denula

8. Denula se u tinejdžersku depresiju.
    A vi kako ste?

9. Pa ono...
    Ja zapao u histeriju.Dala mi latinka 2 dana da naučim 3. deklinaciju(a podrazumeva se da znamo prve dve,što je malo nerealno),prošli put sam to učio 2 nedelje i jedva izvukao dvojku.

10. Zapali je.

Prepusti se sudbini :D

11. Zapali je.

Školu,nastavnicu,ili buksnu?

12. nastavnicu pa buksnu da se smiriš.
    il' samo buksnu. :)

13. Treća deklinacija je najteža. Ubila sam se dok sam je naučila. Ali ako će te pitati samo nju onda ti dođe lako kad nema ostalih deklinacija da te zbunjuju. Možeš to naučiti za 2 dana, sigurno.

14. Što je najgore,škola mi je gorela,ali dok sam bio na raspustu.Neće ni da dogori kako treba.

Milice gore sam pomenuo da se podrazumeva da treba da znam 1. i 2. što znači da će verovatno prideve da nam uvali.

15. Koje sranje. Da ti da sve odvojeno bilo bi prelako al' ovako si najeb'o :D
    A za koliko odgovaraš to?

16. Ma ne odgovaram,nego neki test.Na polugodištu sam imao 2,iskereno se nadam da ću uspeti da podignem.

17. Ma imaš fore za 2 dana. Ja sam za jedan učila za četvorku. Bitno ti je da dobro razgraničiš šta je šta i posle nastavke nabubaš. Ja sam one nastavke pjevala pa sam tako naučila O.o

18. Doduše dala mi je dva dana od juče.Sreća pa sam popodnevn smena,možda nešto i naučim.

19. Ja volim latinski. Šteta što ga nemam više.

Gledao sam sad neke sove "Ledžend of Gardijans", kao pileći Tolkinovi junaci iz "gospodara", taj fazon. Uhvatio me neki ritam, gledam te nove animirane, pre dva, tri dana gledah "Alfa i Omega" neki vukovi u čoporu, e sad ova ženka je alfa, a ovaj je omega, kao niža rasa, ma šta da vam pričam jedna opšta diskriminacija. Ali tu naravno plane ljubav između arijevke i tog srednjeklasnog jevrejina kome zakon čopora dozvoljava da služi čoporu (Ne proganjaju ih kao nacisti), po šumi ispadaju neke nevolje, borbe čopora, ovaj uniženi omega, ispada baja (klasičan kliše) i naravno ženi zanosnu arijevku. To vam esecija filma. Ne znam sad zašto sam ovo napisao, al' ne može da vam škodi, a ono što ne škodi uglavnom nije zanimljivo, ili goji ili se on toga dobija neko oboljenje, da parafraziram Laneta Gutovića. E da, sad se setih, pa zato sam i naveo njegove reči, gledao sam ga sinoć u nekom rijaliti šou dok sa večerao "Dobro" džem od šipuraka i pio hladno mleko iz kese puno kajmaka. I on se prodao izgleda. Vucara se po tim moralnim štalama, pa zar i ti sine Brute?! Svi su se danas prodali. Kad smo kod prodaje, ove socijalne cigare što puše ćale i keva, su poskupele, ja to nisam znao, 100 dinara pakla, što je mnogo, mnogo je. A šatro, nema inflacije, mrš bre! Razmišljao sam da ima predložim prestanak konzumacije, al' nateraj ti mog komšiju Acu drvoseču da pije rakiju od 7 ispred onog ćumeza od prodavnice, inače gde radi prodavačica koja nije neljubazna ali sam onaj objekat, onaj raspored proizvoda, fotelja u maloj sobi sa teveom, miriše na negostoprimstvo i oseća se neki opori ukus u vazduhu koji ustvari ne postoji, ali oseća se. Krajnje subjektivno. A zar postoji išta objektivno?

20. Cule trenutak inspiracije?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.