Tinejdžeri vukajlije

1. Ja izgubim volju da pričam s glupim ljudima, iznerviram se i sve pošaljem u pm. Na mom rođendanu, prošle godine, glavna tema su bili Srbi i Crnogorci. Možete zamisliti lika, koji bi život dao za glavnu mačku u našoj politici Mila Đukanovića, i curu koja bi majku prodala za Srbiju. Ni jedno nije u pravu a oboje tvrdoglavo. I samo sjediš, slušaših i stidiš se. Tu sam čula najveće gluposti ikad. I tom istom liku sam skoro neke stvari objašnjavala i on u sred random priče pominje Vladu. I kako uopšte pričati sa takvim ljudima? Samo čekaju da završiš rečenicu da bi rekli nešto što su na početu zacrtali.

2. Tinejdžerišem!

3. Ajmo bacamo neka idiotska pitanja malo da se upoznamo.
    Ja da počnem:Sa kolko godinica ste počeli da se brijete?(brada,brkovi,šiške ispod miške, jaja)

4. Ја то немам.

5. Joj blago tebe.Mene katkad na ulici mešaju sa jetijem.

6. И шта настане из комбинације? :)

7. Mene katkad na ulici mešaju sa jetijem.

И шта настане из комбинације? :)

8. E,pa vako,kolege iz škole i kraja znaju da neću da ih izedem...
    Al zato devojke što beže,baš me neće.

9. Штета,штета. :)

10. Doduše iskopo sam negde na netu da su dlakavi ljudi najbolji jebači.Višak testosterona,kuracpalacintelektualac.Al to kad pomenem,beže još brže.

11. ja prosle godine poceo, sto me podseti moram skoro, imam bradu a sad cu 15 xD

12. Matrikse novopridošlica na temi?Dobrodošao!
    inače,ja sam brke prvi put skinuo u petom osnovne,tako da ne brini,uvek ima neko gori.

13. O tinejđeri šta ima? Brijanje aaa osjetiljava tema....

14. Tinejđeri, je l' vama muka da brijete bradu?
    Baš ne mogu da skontam da neko više voli da je zapušten.

15. није мука него се нема времена :) ја имам длаке на ногама од 11 тако да то није баш утешно Хујо ;)

16. Pa to traje 5 minuta :D
    Ovo mi je oduvijek bilo nejasno :D

17. одакле нама 5 минута када смо једва кући, мене нема до 2 ујутру а онда ме већ сутра чека школа, учење и још имам малу матуру :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.