Tinejdžeri vukajlije

1. Ја и Цуле к'о да смо браћа.

Рођени смо истог дана, 27.новембра, наше учионице у Економској су једна преко друге, итд.

2. Ih nećemo sad Culeta nazivati zverkom.On je kao mnogi od nas nesvjestan štete koje činimo.Ali takva je priroda.Okrutna.

3. Јебо те, не знамо се, ал видео сам га 1000000 пута, и наше учионице су 3 метра једна од друге.

4. Priđeš i kažeš ćao ja sam...kako god da ti je ime.
    Ustvari kako vam je ime ljudi?

5. Ja kao ljudsko biće kome je priroda dala dominantnu ulogu samo igram po toj ulozi.
    Dovoljno je da jedno zrno padne i da dobijemo novi cvet. Kada bi sva zrnevlja pala, dobili ogromna polja suncokreta koji bi svoju nadmoćnost nad nedotupavnom ljudskom vrstom podlo iskoristili jer bi shvatili da ljudi više vole da se bave sasvim perifernim stvarima koje nemaju veze sa porastom broja suncokretovih cvetova. I BANG! Treći svetski rat. Proždrljivi suncokreti protiv nezainteresovanih ljudi.
    Izjedanje suncokreta je moj skromni doprinos čovečanstvu. (A ispijanje ove limenke piva samo mala lična satisfakcija)

EDIT:
    Džankija ne znam. Džanki, kad me vidiš priđi kaži ja sam Džanki.

6. Слажем се, ал само кад је црвено слово.

7. Gomile drugih vrsta bi održavale brojnost cvjetova suncokreta...
    Edit: Ja sam Stefan. :D

8. Ја сам Јанко !

9. Pronaći svoje ima znači pronaći sebe.
    Ime teško staje u jednoj reči.

Ja sam Nikola.
    I ja obožavam suncokrete. Dobro usoljene, doduše.

10. Аууууу најомраженији профа :3

11. Ja sam se vratio i slazem se sa Nikolom oko suncokrete

12. Kada bi polja suncokreta postala dominantna, poete bi pisale šansone o njima, prozaisti romane, a mi obični smrtnici, mi bi smo psovali što za ječam, hmelj i pre svega pšenicu mesta nema. Ne trebaš biti veliki filantrop da bi to shvatio. Samo da i malo voliš čoveka, koji se otuđuje od sebe samog.

13. Hefest će vas kazniti....

14. Pa recite nešto...

15. Meni je simpatična Milica, unosi mi smajlije, a i podseća me na moju curicu, ne liče ali unosi osmehe, to je suština.

16. Ah Milica nam je svima simpatična...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.