Ma nisam znao gde, a morao sam negde da napisem.
Mnogo dobar decko.
A cale mu bio samo 3 godine stariji od mog.
Jes da je bio bolestan ali opet.
Doslo mi iz dupeta u glavu da i moji mogu da umru svakog casa.
Rosoneri, moj ćale je imao težak srčani udar 13. decembra 2010. Tačno znam na šta misliš. A najjače od svega je što mi je ovo bila omiljena pesma => http://www.youtube.com/watch?v=WT3Wrxqi8IU Ironija ili ne, sam proceni :)
Misliš na ovaj šatro pesnički post.
Ne bre, svako ko pretače, materijalizuje, ostavlja vidljiv dokaz svojih osećanja odmah je ili pijan ili lud. Iskren čovek je danas iskren samo ako je pijan, ili lud opet. Zašto je to tako? Zašto cena iskrenosti tako niska? Je l' zbog inflacije?
Kao linija između života i smrti?
Gde je ona ustvari?
Da li je puko egzistiranje čoveka kao fizološkog bića život? Ili forma smrti?
Linije su tanke.
Zato su i granice slabo vidljive. Da su linije neki veći međuprostor, onda bi granice bile jasnije. A sad šta je međuprostor? Šta je prostor? Da li je međuprostor podređen prostoru?
Vrtimo se u krug.
Dobro je, ja podržavam kremiranje. Volela bih da mene spale, a onda pepeo raspu iznad slobodnih polja... da.
Bar nećeš biti hrana za crve. Ali nećemo o tome. Morbidno je. Ta mogućnosti da živimo jedino da bi nas nekada jeli crvi.
Et paracinac
Citiraj moj hašiški post.
Da, volim ovaj keks sa čokoladom. Sviđa mi se. Imao sam celih tri, sad ih pojeo. Mislim dolaze tri u kesi. Neka socijala "Avorio" piše na njima. 19 dinara je pakovanje. Što znači da je jedan keks sa čokoladom dimenzija 5x5 centimetara odprilike 6.6 dinara. Što nije mnogo skupe s obzirom da druge životne namirnice. Nekad se mislim, ranije je bilo mnogo lakše, dok smo bili na primitivnijem stupnju razvoja, da li ćeš jesti, zavisi jedino od tvoje sposobnosti da loviš, uglavnom, ili sposobnosti i darežljivosti tvog čopora. A danas, možeš da imaš sposobnost ali te druge stalno koče da loviš. Sve te sputava. Birokratija, novac, sve. Kao da sve oko tebe radi protiv tebe.
A zar nije bolje da te balzamuju i ostaneš čitav..... Eto jedino neće tvoj duh biti tu :D
I onda za nekih 200-300 godina(ako ne bude ovaj periodični smak svijeta),tvoji praprapra unuci ti se dive i klanjaju,jer da nije bilo tebe ne bi bilo njih .
Ја представљам јебање !
Ја највише јебем од свих тинејџера...и једем сунцокрет
Javi se Milice,
Noć je tako tmurna, besana,
So skida slast sa usana.
Bez tvojih postova,
Milice, jedina!
Danas bio na sahrani od ortakovog caleta. Mnogo mi ga je zao bilo kad sam ga video onako skenjanog.
Otišla je bez pozdrava.Bol.Ispunjava me.
Rosoneri mnogo zajebano.Mom drugu je umrla majka prošle godine...
Je l' morate o tome?
Ne moramo.Ja odoh.Pozdrav.
Ma nisam znao gde, a morao sam negde da napisem.
Mnogo dobar decko.
A cale mu bio samo 3 godine stariji od mog.
Jes da je bio bolestan ali opet.
Doslo mi iz dupeta u glavu da i moji mogu da umru svakog casa.
Ti ponovo došla si,
Tema pred očima svetli mi,
Spominješ suncokret, to moj je spas, znaj
Uz njega planiram dočekat' kraj.
CENO!!! VRATI SE!!! SVE TI JE OPROSTENO!!!
Rosoneri, moj ćale je imao težak srčani udar 13. decembra 2010. Tačno znam na šta misliš. A najjače od svega je što mi je ovo bila omiljena pesma => http://www.youtube.com/watch?v=WT3Wrxqi8IU Ironija ili ne, sam proceni :)
To je život.
Hrišćanski Bog, muslimanski, jevrejski, Had, ili samo sticaj najčudnijih okolnosti.
Nemoj da razmišljaš o tome, razvedri se.
Misliš na ovaj šatro pesnički post.
Ne bre, svako ko pretače, materijalizuje, ostavlja vidljiv dokaz svojih osećanja odmah je ili pijan ili lud. Iskren čovek je danas iskren samo ako je pijan, ili lud opet. Zašto je to tako? Zašto cena iskrenosti tako niska? Je l' zbog inflacije?
Kao linija između života i smrti?
Gde je ona ustvari?
Da li je puko egzistiranje čoveka kao fizološkog bića život? Ili forma smrti?
Linije su tanke.
Zato su i granice slabo vidljive. Da su linije neki veći međuprostor, onda bi granice bile jasnije. A sad šta je međuprostor? Šta je prostor? Da li je međuprostor podređen prostoru?
Vrtimo se u krug.
p.s Imam groblje suncokreta u jednoj kesi. Kosti.
Kremiraću ih u kotlu, dok još gori. (Hihi tata spalio Đenku)
Je l' ti to deluje dovoljno čovečanski?
Culle, bez uvrede brate, ali sad zvucis kao neko na nekom jakom hasu...
Bar nećeš biti hrana za crve. Ali nećemo o tome. Morbidno je. Ta mogućnosti da živimo jedino da bi nas nekada jeli crvi.
Et paracinac
Citiraj moj hašiški post.
Da, volim ovaj keks sa čokoladom. Sviđa mi se. Imao sam celih tri, sad ih pojeo. Mislim dolaze tri u kesi. Neka socijala "Avorio" piše na njima. 19 dinara je pakovanje. Što znači da je jedan keks sa čokoladom dimenzija 5x5 centimetara odprilike 6.6 dinara. Što nije mnogo skupe s obzirom da druge životne namirnice. Nekad se mislim, ranije je bilo mnogo lakše, dok smo bili na primitivnijem stupnju razvoja, da li ćeš jesti, zavisi jedino od tvoje sposobnosti da loviš, uglavnom, ili sposobnosti i darežljivosti tvog čopora. A danas, možeš da imaš sposobnost ali te druge stalno koče da loviš. Sve te sputava. Birokratija, novac, sve. Kao da sve oko tebe radi protiv tebe.
A zar nije bolje da te balzamuju i ostaneš čitav..... Eto jedino neće tvoj duh biti tu :D
I onda za nekih 200-300 godina(ako ne bude ovaj periodični smak svijeta),tvoji praprapra unuci ti se dive i klanjaju,jer da nije bilo tebe ne bi bilo njih .
Ne, ja bih pre da se raspršim i kao prašina padnem na ovaj čudni svet koji mi je pružio šta će mi već pružiti.
Crvi mene neće jesti.
Cule...Malo se slažem s Jocom, možda ipak to nije alkohol.
A šta ja imam od toga kad
?
Zašto bi im moje telo trošilo vreme, vremena ima malo da bi se gubilo na klanjanje nekoj vreći kostiju obmotanoj zavojima.
Pa zato što bi to bilo ql .