pravo ime pokazuje pravu prirodu nekoga ili nečega.
Zajebavaš? Ja mislila trenutno stanje u Sjevernoj Koreji.
Pitam kako on gleda na to, da l' misli samo na to il' nešto više. Ne poklapa se svačije mišljenje.
Setite se mojih reci
"Treceg dana, u zoru, pogledajte ka istoku. Bicu tamo."
I evo me. Malo ranije nego predvidjeno al' ae... JURIS!!! I kako je braco tinejdzeri, s'a ima?
aham. Jedan jedini, lud k'o struja.
A sad, malo poezije, da privucemo i Culleta i jos neke...
O gde su sada ti tinejdzeri vukajlije,
ti odmetnici od zakona tinejdzerstva
gde su i sta rade? Dal' sada trunu, came
na dnu dunava ili mutne save
il' mozda grlic boce piva blajve
gde su, sta rade, ti tinejdzeri vukajlije
odmetnici od zakona tinejdzerstva...
I sto sad cutimo? Zar nemate profesore na koje se treba zaliti, probleme koje treba resavati... ajde Dzanke pocni da jebes ako vec moras... SAMO NE DAJTE TEMI DA UMRE!!!
Ja pišem prozu i naletim na poeziju i to ovde! Imam tu nekih niti koje su povezale moje prozaisanje i tvoje poetisanje. Baterflaj efekat.
Tamanim suncokret, a posle sunokreta me čekaju dva keksića "Avorio" sa egzotikom.
Život mi je tako jednoličan..
A što se tiče protesta, ja jedva čekam neke, neku revoluciju, nadao sam se da će nam doći ovaj talas iz Tunisa ali Albancima više ulazi u glavu nego nama. Pu!
Ma bre, treba se digne kuka i motika, da svrgnemo ove dahije sto vladaju Srbijom, pa onda tek da se vraca pamet u vuglu...
A ovde lepo, toplo, plus 4-5. :)
Zajebavaš? Ja mislila trenutno stanje u Sjevernoj Koreji.
Pitam kako on gleda na to, da l' misli samo na to il' nešto više. Ne poklapa se svačije mišljenje.
Мртва тема.
Jebiga,presto si da jebeš
Sutra je ona.Velika i bela.I uzeće mi slobodu.Kako je samo mrzim....
Tema šal not daj....
Setite se mojih reci
"Treceg dana, u zoru, pogledajte ka istoku. Bicu tamo."
I evo me. Malo ranije nego predvidjeno al' ae... JURIS!!! I kako je braco tinejdzeri, s'a ima?
Joca kao Jovan?Jel?
aham. Jedan jedini, lud k'o struja.
A sad, malo poezije, da privucemo i Culleta i jos neke...
O gde su sada ti tinejdzeri vukajlije,
ti odmetnici od zakona tinejdzerstva
gde su i sta rade? Dal' sada trunu, came
na dnu dunava ili mutne save
il' mozda grlic boce piva blajve
gde su, sta rade, ti tinejdzeri vukajlije
odmetnici od zakona tinejdzerstva...
Uvjek sam tu za tebe.Šta treba?
ЈААААААААА
I sto sad cutimo? Zar nemate profesore na koje se treba zaliti, probleme koje treba resavati... ajde Dzanke pocni da jebes ako vec moras... SAMO NE DAJTE TEMI DA UMRE!!!
Milice?Gde ode ona?
sace se vrne.
Ja pišem prozu i naletim na poeziju i to ovde! Imam tu nekih niti koje su povezale moje prozaisanje i tvoje poetisanje. Baterflaj efekat.
Tamanim suncokret, a posle sunokreta me čekaju dva keksića "Avorio" sa egzotikom.
Život mi je tako jednoličan..
A što se tiče protesta, ja jedva čekam neke, neku revoluciju, nadao sam se da će nam doći ovaj talas iz Tunisa ali Albancima više ulazi u glavu nego nama. Pu!
Sneg navejao i tako...
Ma bre, treba se digne kuka i motika, da svrgnemo ove dahije sto vladaju Srbijom, pa onda tek da se vraca pamet u vuglu...
A ovde lepo, toplo, plus 4-5. :)
:jede kikiriki:
Šta je sad, kikiriki na redu, posle suncokreta?
Kikiriki neću da branim.
Bolje bi ti bilo... Kikiriki je nacin zivota.
Kikiriki je preslan.
BLASFEMIJA!!! :O