Imao sam nesreću u životu da nalećem na Maje.
Sa Majama svaki dan mi je izgledao kao decembar. Apsurdno paradoksalno. Umele su da unosu u moj život proleće, ili sam ja iz njih uvlačio u sebe, a onda... A onda je zavejeo sneg. I to više puta. Pretvorilo se u tradiciju.
Stičem utisak da se svaka četvrta ženska osoba tako zove.
Pa i zove se. Ja ih znam tone. Ali bolje i ta difoltna imena nego neka difoltno-fesi tipa Iva, Tea, Staša i bla bla.
Ime je samo jedna reč. Pravo ime je nešto mnogo više, već napisah negde.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nemam novca za opijate. Samo jednostavno reci da ne voliš keks sa čokoladom.
Vala ako mi je rek'o!
QL!
@ culle Proveri rok trajanja na toj cokoladi...
Nije ti rek`o ,već ti je rekla :)
f0la ... nažalost, uticaj fejzbuka :/
Pa emigrantu, vidi ovako, mi možda nemamo standard, ali još uvek ne jedemo pokvareno. Iako smo blizu toga priznajem.
Oprosti, nisam primetio, Nadimak ti je dosta muškobanjast.
Mani se buka. Loše utiče na psihu i gramatiku.
Oprosti, nisam primetio, Nadimak ti je dosta muškobanjast.
"Nick" sam posvetila svom psu koji je kremiran koji dan prije mog registrovanja na Vukajliju. =]
Eve i mene.
Ja sam Nemanja i vozim biciklu.
Drago nam je, Nemanja.
Ja sam Jovan, vozim konja i volim da skidam ljudima glave naostrenim parcetom celika. :)
Ja sam Milica. Ko bi rek'o.
A sta ti vozis i sta ti radis?
Ja imam 2 iz italijanskog. I vozim rošule.
Još jedna Milica.
Ja sam pisao loše stihove jednoj drugoj Milici.
Zato je i otišla.
O ružna strofo kriva si za sve!
Ja sad odoh jer me ukućani iskorišćavaju. Vratiću se jednog dana, prije zalaska Sunca.
Eto me za 15 min.
Zamrlo je ovde... ajde idem i ja...
Ali vraticu se... Treceg dana, u zoru, gledajte ka istoku. Bicu tamo.
:jase u nadolazecu tamu:
Ja se vratih al' sve zamrlo.
Misliš trećoj?
Imao sam nesreću u životu da nalećem na Maje.
Sa Majama svaki dan mi je izgledao kao decembar. Apsurdno paradoksalno. Umele su da unosu u moj život proleće, ili sam ja iz njih uvlačio u sebe, a onda... A onda je zavejeo sneg. I to više puta. Pretvorilo se u tradiciju.
Ja čitavog života sretam Milice. Stičem utisak da se svaka četvrta ženska osoba tako zove.
Pa i zove se. Ja ih znam tone. Ali bolje i ta difoltna imena nego neka difoltno-fesi tipa Iva, Tea, Staša i bla bla.
Ime je samo jedna reč. Pravo ime je nešto mnogo više, već napisah negde.
Meni su ta imena čudna. Ali me ipak nervira što na sred ulice da izgovoriš Milice okrenuće se 156 osoba. Pogubiš se.
A šta je za tebe pravo ime?
Čitaš li ti dete epsku fantastiku?Izlizana fora,pravo ime pokazuje pravu prirodu nekoga ili nečega.